Büyük Torbalı

Çöken yollar onarıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü 21’inci bölge şefliği dün Torbalı’daki kavşaklarda çatışma başlattı. Araçların geçmekte zorluk çektiği kavşakları ve çökme olan yolları onaran ekiplerin çalışmalarının önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Çöken yollar onarıldı
246 Görüntüleme
22 Ağustos 2019 - 9:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri her gün farklı noktalarda oluşturdukları kontrol noktalarında ehliyetsiz, sigortasız ve vizesi olmayan araçları tespit ederek cezai işlem uyguluyor. Araç sürücülerinin kurallara uyarak eksiksiz bir şekilde yola çıkmaları konusunda yapılan uyarılarla meydana gelebilecek trafik kazaları en aza indirilmeye çalışıyor. Torbalı Merkezinde İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları devam ederken Jandarma ve Bölge trafik ekipleri bağlantı yollarında, kırsal kesimlerde aynı uygulamaları titizlikle yürütüyor. Yapılan denetimlerin yanı sıra Torbalı’daki yol,kavşak, yaya geçitlerinde de Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından hummalı bir çalışma başlatıldı.
HENDEKLER KAPATILIYOR
Karayolları Genel Müdürlüğü Torbalı sınırları içerisindeki yollarda ciddi bir çalışma başlattı. Müdürlük İzmir Bayındır yolu üzerinde yer alan kavşaktaki trafik lambaları soru konusunda gelen şikayetleri değerlendirerek vakit kaybetmeden lambaları aktif hale getirilmesini sağladı. Ayrıca Kuşçuburun ve Pamukyazı mahallelerindeki kullanılmayan alt geçitlerde yenilenerek hizmete açıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü 21’inci bölge şefliğine bağlı ekipler dün Torbalı’ya gelerek İzmir Aydın yolu üzerinde yer alan ve Serdar Genç ile Bahçeli Evler caddesini birleştiren kavşağın yolunu yenilemeye başladı. Her gün binlerce aracın geçmesinden dolayı çukurlar oluşan kavşağı yenileyen ekiplerin İlçedeki diğer kavşaklardaki bozulan noktaları da yenileyeceği öğrenildi.
Yenilenme yapılan kavşaklarda tıkanmaların önüne geçmek amacıyla trafik polislerinden yardım isteyen ekiplerin tadilatı gün boyu sürdü. Kavşaklarda yapılan onarımların dışında araç yoğunluğundan dolayı çöken yollara da sıcak asfalt döküldü. Çalışmaların bitmesinin ardından Torbalının en işlek kavşaklarında bozuk yollar nedeniyle aksamalar tıkanmalarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web