son haberler

Çocukların Kar Bayramı!

Yayınlanma Tarihi: 10 Şubat 2020 okunma

Çocukların Kar Bayramı!
Gündem
0

 

 

Ünye’de çocuklar karla bayram etti.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü etkili olan kar yağışı haftasonu çocukların eğlencesi oldu.

Bölgemizde özellikjle sahil kesimde de görülen kar yağışı haftasonu tatili olması nedeniyle en çok çocuklara yaradı. Büyüklerin de çocuk olduğu haftasonu bayram havasında geçti.

Ünye’nin merkez mahallelerinde ikamet edenler Cumartesi sabahına beyaz örtüyle uyandı. Kar yağışı Cumartesi günü de devam edince çocuklar soluğu sokakta aldı.

Yokuşlar Kayak Merkezi Oldu

Kar yağışının etkili olması nedeniyle kısa sürede her yer beyaza büründü. Bunu fırsat bilen çocuklar aileleriyle önce kardan adam yaptı sonra kar topu oynadı. Yokuş yollar ise kayak merkezine dönüştü. Çok sayıda çocuk karın keyfini kayarak çıkardı. Birçok vatandaş da çocukla çocuk olup gönlünce eğlendi. Eğlenceli anlar cep telefonu ile kaydedildi. Şiddetli yağan kar nedeniyle bir süre mola veren çocuklar Pazar gününü de karda kayarak geçirdi.

Poşet, kömür çuvalı, deterjan torbası, soba kapağı hatta laminant parke ile kayan çocukların mutluluğuna Ünye Kaymakamlığı’ndan gelen tatil haberi de eklendi. Ünye genelinde resmi ve özel eğitim kurumları haftanın ilk günü olan Pazartesi tatil edildi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.