• resmi ilanlar

Çocukların elektrikli bisikletlerini gasp etmişlerdi

11/12/2018 11:00

İKİ SANIK İÇİN DE 15'ER YIL HAPİS İSTENİYOR

Bolu’nun Ovadüzü Mahallesi’nde yaşları 16 ve 17 arasında olan gençlerin elektrikli bisikletlerini gasp eden M.Ç. ve E.B. için savcı 15 yıl hapis cezası istedi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Olay geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Bolu’nun Ovadüzü mahallesinde meydana geldi. Çocuk parkına alkollü bir şekilde gelen M.Ç. ve E.B., yaşları 16 ile 17 arasında değişen çocukların elektrikli bisikletlerinin yanına gitti. Çocukların bu bisikletlerinin kendilerinin olduğunu söylemesinin ardından alkollü oldukları iddia edilen E.B. ve M.Ç. çocukları darp edip bisikletleri aldı. Gasp edilen çocukların durumu polise bildirmesi üzerine E.B. ve M.Ç. yakalanarak adliyeye sevk edildi. 2 sanık çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayın bugün Bolu Yeni Adliye Sarayı’nda görülen duruşmasında M.Ç. ve E.B. tutuklu olarak hakim karşısına çıktı. Savunma yapan M.Ç. o gün alkollü olduklarını söyleyerek, “Başkanım biz o gün alkollüydük. İnanın nasıl böyle bir şey yaptık bilmiyorum. Çok pişmanız.” dedi.

Sanıkların savunmalarının ardından savcı, her 2 sanık içinde mütalaasını verdi. “Basit Yaralama, Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma, Silahlı Tehdit, Silahla Yağma” suçlarından yargılanan sanıklar M.Ç. ve E.B. için savcı 15’er yıl hapis cezası ile cezalandırılmaları yönünde mütalaa verdi.

 

İlk yorum yapan siz olun!
 1250 karakter yazabilirsiniz

Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: