Haberler

Çocuk Parkından Oynayan Çocuğu Silahla Yaralayan Şüpheli Hakkında 23 Yıla Kadar Hapis İstendi

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te oturduğu sitenin parkında oynayan 7 yaşındaki H.D.'ye gürültü yaptığı gerekçesi ile ateş ederek yaralayan B.B. hakkında, "çocuğu öldürmeye teşebbüs" ve "korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme" suçlarından 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

NE OLMUŞTU?

Pendik'te oturdukları sitenin parkında arkadaşlarıyla oynayan 7 yaşındaki H.N.D.'yi tabanca ile yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan komşu B.B. (26), savcının talimatıyla yeniden gözaltına alınmıştı. Evinde ve iş yerinde yapılan aramada silah bulunmayan B.B. savcılık sorgusunun ardından 'korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme ve olası kastla kasten yaralama' suçlamasıyla tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. Mahkeme zanlının tutuklanmasına karar vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Pendik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (6)

CENGIZHAN:

23 YILA KADAR HAPİS İSTENMİŞ MİŞ. YARSINI VERİRLER ÇEYREĞİN BELKİ YATAR DURUM NET OLARAK BU .SONRA ADALET YOK DENİNCE VAY EFENDİM ŞÖYLE BÖYLE DERLER.

12
0
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

VERİLEN CEZANIN TAMAMINI YATMALI. BÖYLE PİSLİKLERE TEK KİŞİLİK HÜCRE

12
0
yanıtYanıtla
44:

İnşallah 23 yıl beraat ile sonuçlanmaz ...

8
1
yanıtYanıtla
..........:

Adalete çok güvenmek isterdim ama maalesef çok fazla güvenemiyorum. . . 23 yıl vermişler keşke 100 yıl verseler ama o şahıs 23 yıl yatmadan nasılsa çıkar. . . içeride yatsa ne olacak senin benim vergimle beslenecekler . . haram olsun

9
0
yanıtYanıtla
Ace:

iyi hal miyi hal derken 3 sene yatar en fazla. hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşların ortak fikri adalet sistemimiz kötü durumda.

5
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Adalet sistemini tiyatro olarak düşünürsek oyuncuları olan avukat, savcı, hakim,mübaşir her oyunda parasını alır. Oyun suçlunun üzerine oynanır. Mağdur oyuna zorunlu olarak katılır ve sıfatı gereği hep mağdur olarak kalır. Suçlu oyunda 350 yılla yargılanır takım elbise ve iyi halden 20 yıla iner 5 yıl ceza alır yargılamada geçen süre dikkate alınir ve tahye edilir. Adalet yerini bulmuştur. Yaşasın adalet.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title