'Çocuk istismarcıları mağdur değil, suçludur'

SİYASET 21.11.2016 - 16:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3337+ kez okundu.
 

'Çocuk istismarcıları mağdur değil, suçludur'

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,...
"Küçük yaşta çocuğa cinsel taciz ve tecavüzde bulunanlara  af’ imkanı getirdiği için tepki gören hükümet teklifinin TBMM’de AKP oylarıyla kabul edildiğini belirterek 'Bugün tasarının yer aldığı yasanın tümünün oylaması yapılacak. Buna sonuna kadar direneceğiz. AKP’nin toplumu geren ve ahlak kavramına ciddi zarar veren bu yasayı geri çekmesini bekliyoruz" dedi.'AKP’nin mağdur kabul ettiği kesimlere bir de taciz ve tecavüzcüler de eklendi. Şimdi de onları cezaevlerinden ve yargılanmaktan kurtarmaya çalışıyorlar' diyen Bektaşoğlu "Oysa bu ülkenin asıl mağduru çocuklardır. Ve sadece cinsel istismar değil, siyasetin bütün olumsuzluklarını onlar yaşıyor. Bizim asıl mücadelemiz; çocuk ölümleri, çocuk işçiliği, çocukların eğitim-sağlık sorunları, yokluk, yoksulluk, şiddet ve diğer sorunlar için olmalı. Çocuklar, gençler, kadınlar için yasalar çıkarmalıyız. Bunları yok sayıp çocuklarımızın hayatını karartanları kurtaran suçluları düşünmek AKP’ye çok yakıştı. Başbakan da buna sahip çıkıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları her türlü olumsuzluklardan koruyacağız. CHP çocukların mutlu olduğu bir Türkiye istiyor" diye konuştu.ADALET BAKANI GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLMELİ CHP Milletvekili Bektaşoğlu, "Taciz ve tecavüzcüleri koruyan bir anlayışa ve ruh haline sahip, aile tanımı tecavüzcüsüyle küçük yaştaki çocuğu evlendirmeye dayalı bir Adalet Bakanı bu ülkede adalet kurumlarından sorumlu olamaz. Derhal görevden el çektirilmelidir. Böyle bir teklifi sağ duyu sahibi AKP’liler de kabul etmiyor" ifadesinde bulundu. 
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,...
"Küçük yaşta çocuğa cinsel taciz ve tecavüzde bulunanlara  af’ imkanı getirdiği için tepki gören hükümet teklifinin TBMM’de AKP oylarıyla kabul edildiğini belirterek 'Bugün tasarının yer aldığı yasanın tümünün oylaması yapılacak. Buna sonuna kadar direneceğiz. AKP’nin toplumu geren ve ahlak kavramına ciddi zarar veren bu yasayı geri çekmesini bekliyoruz" dedi.
'AKP’nin mağdur kabul ettiği kesimlere bir de taciz ve tecavüzcüler de eklendi. Şimdi de onları cezaevlerinden ve yargılanmaktan kurtarmaya çalışıyorlar' diyen Bektaşoğlu "Oysa bu ülkenin asıl mağduru çocuklardır. Ve sadece cinsel istismar değil, siyasetin bütün olumsuzluklarını onlar yaşıyor. Bizim asıl mücadelemiz; çocuk ölümleri, çocuk işçiliği, çocukların eğitim-sağlık sorunları, yokluk, yoksulluk, şiddet ve diğer sorunlar için olmalı. Çocuklar, gençler, kadınlar için yasalar çıkarmalıyız. Bunları yok sayıp çocuklarımızın hayatını karartanları kurtaran suçluları düşünmek AKP’ye çok yakıştı. Başbakan da buna sahip çıkıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları her türlü olumsuzluklardan koruyacağız. CHP çocukların mutlu olduğu bir Türkiye istiyor" diye konuştu.
ADALET BAKANI GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLMELİ
CHP Milletvekili Bektaşoğlu, "Taciz ve tecavüzcüleri koruyan bir anlayışa ve ruh haline sahip, aile tanımı tecavüzcüsüyle küçük yaştaki çocuğu evlendirmeye dayalı bir Adalet Bakanı bu ülkede adalet kurumlarından sorumlu olamaz. Derhal görevden el çektirilmelidir. Böyle bir teklifi sağ duyu sahibi AKP’liler de kabul etmiyor" ifadesinde bulundu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.