Uyuşturucu İçip Uyuyakalan Annenin, Minik Oğlu Bahçede Donarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu İçip Uyuyakalan Annenin, Minik Oğlu Bahçede Donarak Öldü

ABD'de yaşayan genç anne, uyuşturucunun etkisinde uyurken 3 yaşındaki oğlunun bahçeye çıktığını fark etmedi. İçeri giremeyen çocuk, kapının önünde donarak can verdi.

14.12.2017 10:51  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin North Carolina eyaletinde yaşayan Jamie Basinger isimli kadının henüz 3 yaşındaki oğlu, donarak hayatını kaybetti. Kadın evde uyurken küçük çocuğun bahçede donduğu öğrenildi.

KAPIYI ZORLADI AMA GİREMEDİ

Landyn isimli oğlunun içeride uyuduğunu zanneden anne, küçük çocuğun bahçeye çıktığını fark etmedi. Hava sıcaklığı düşük olmamasına rağmen rüzgar hissedilen sıcaklığı sıfır derecenin altına düşürmüştü. Bir süre bahçede kaldıktan sonra içeri girmek için uğraşan, kapıyı zorlayan ama başaramayan Landyn, hipotermi sebebiyle hayatını kaybetti.

ANNE UYUŞTURUCU KULLANMIŞTI

Jamie Basinger isimli kadının o gece uyuşturucu kullandığı ve onun etkisiyle uyuyakaldığı öğrenildi. Ön kapıda çocuğa ait pek çok parmak izi bulundu. Bir gün önce doğum gününü kutlayan çocuğun soğuğun etkisiyle uykuya dalarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

"GÖZYAŞLARI DİNMEDİ"

Çocuğun kapıyı zorlamasını uyuşturucunun etkisinde olduğu için duymayan genç annenin avukatı, "Oğlunu verandada hayatını kaybetmiş halde uzanıyorken gördüğü andan beri gözyaşları bir an olsun dinmedi" dedi.

Çocuğunun ölümünden sorumlu tutulan annenin mahkeme ile anlaşmaya gittiği ve 32 ayı cezaevinde, 36 ayı ise gözetim altında olmak üzere ceza verildi ancak kadının 245 gündür hapishanede olması sebebiyle tahliye edilmesine, tutukluluk şartlarını ihlal etmesi durumunda ise tekrar cezaevine konmasına karar verildi.

Uyuşturucu İçip Uyuyakalan Annenin, Minik Oğlu Bahçede Donarak Öldü

Son Dakika Güncel Uyuşturucu İçip Uyuyakalan Annenin, Minik Oğlu Bahçede Donarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Miray: Sen bir annesin ya keyfin icin bu ne sorumsuzluk 23 1 Yanıtla
  • Merhaba: Allah o çocupu cennetine aldı her işte bir hayır vardır .sen çocuğuna değil kendine ağlamalısın . 22 0 Yanıtla
  • ben : off yazık olmuş mınıcık kuzuya :( 10 0 Yanıtla
  • mahmet: ayyy çok yazık yaa bunlara değil 36 ay müebbet vericekler abi 5 2 Yanıtla
  • Bence..: Bence yaradan bu cocugu o kadinin elinden kurtarmis..kelimeler kifayetsiz.. 2 1 Yanıtla
  • Mlht: Bir anne olarak keşke üzüleceğini, ağlayacağını düşünüp çocuğu için tedavi olsaydı keşke. Şimdi ah edip ağlanmak ne evladını geri getirecek ne de yaptığı günahı örtecek. 1 0 Yanıtla

Advertisement