"Çocuğumu doktor ihmali yüzünden kaybettim!"

Bayburt’ta esnaflık yapan Nuh İpek (30) Bayburt Devlet Hastanesi’nde görevli Kadın Doğum uzmanının ihmali yüzünden çocuğunu kaybettiğini söyledi.

"Çocuğumu doktor ihmali yüzünden kaybettim!"
Bayburt Postası - Bayburt’ta esnaflık yapan Nuh İpek (30) Bayburt Devlet Hastanesi’nde görevli Kadın Doğum uzmanının ihmali yüzünden çocuğunu kaybettiğini söyledi. 5 yıldır evli olduğunu ve ilk çocuğunu kucağına alma hayali kurduğunu söyleyen Nuh İpek, bütün hayallerinin doktor ihmali yüzünden sonlandığını belirtti.

Önceki gün 7,5 aylık hamile olan eşini gece 4.00’te acil olarak hastaneye kaldırdıklarını belirten İpek, doktorun acil bir durum olduğunu bilmesine rağmen öğleden sonra saat 13.30’te hastaneye geldiğini, hiç bir müdahale yapmadan kendilerini Erzurum’a sevk ettiğini ve bunun için kendilerine ambulans da tahsis edilmediğini söyledi.

Doktorun kendisine ‘Bayburt’ta küvez yok, burada müdahale edemem. Özel aracınla giderek, acilden giriş yaparsan daha erken bakarlar’ dediğini iddia eden İpek, kanaması bulunan eşini kendi aracıyla Erzurum’a götürdüğünü, oradaki profesörün anında müdahale yapmasına rağmen hastanın gecikmiş olduğunu belirterek, hemen ameliyata alarak eşinin hayatını kurtardığını kaydetti.

Adli makamlara suç duyurusunda bulundu!

Bugün 7,5 aylık ölü olarak dünyaya gelen çocuğunu toprağa veren ve ayağının tozuyla Bayburt Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulunan İpek, “Hem adli makamlara, hem Cumhurbaşkanlığına, hem Başbakanlığa, hem Sağlık Bakanlığı’na şikayet dilekçelerimi sundum. Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulundum. Benim hayallerim sona erdi. Çocuğumun ölüsü elime alabildim. Biz bir ihmalden dolayı bunları yaşadık. Başka aileler yaşamasın diye uğraşıyorum” diye konuştu.   
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 6 yıl önce

BU KADAR ELEŞTİRİ YAPIYORSUNUZ AMA SEÇİM ZAMANI EN YÜKSEK DESTEĞİ VEREN BAYBURT YAHU İNSAN BİRAZ DÜŞÜNÜR BEN BU PARTİDEN NE ALDIM DA BU KADAR DESTEK VERİYORUM BUNU BİRAZ SORGULAR AMA SADECE BAYBURTTA SORGULAMADAN SABİT OY MANTIĞIYLA HAREKET EDİLİYOR KARDEŞİM BAYBURT NE KAZANMIŞ NE ALMIŞ DA BU KADAR DESTEK VERİYOR DÜŞÜNÜN YIL OLMUŞ 2017 BAYBURTTA HALA DOKTOR YOK BU REZALETE NE DEMEK LAZIM VALLAHİ BİLMİYORUM EY BAYBURTLU KARDEŞİM ÇİLE ÇEKEN SENSİN EN UFAK BİR SIKINTIDA ÇEVRE İLLERE GİDEN SENSİN ERZURUMDA TRABZONDA ÇİLE ÇEKEN SENSİN BUNA ARTIK BİR TEPKİ VERİLMELİDİR BAYBURTTA HASTANE YOK DOKTOR YOK BAYBURTLU BU MEMLKETİN İNSANI DEĞİL Mİ NEDEN EN UFAK HİZMET BAYBURTLUYA ÇOK GÖRÜLÜYOR ARTIK DÜŞÜNÜN BAYBURT NEDEN HİÇ BİR HİZMETTEN YARARLANAMIYOR SADECE OY VERMESİ İSTENİYOR NEREDE HİZMET HER YERE GİDEN HİZMET BİR TEK BAYBURTA UĞRAMIYOR DÜŞÜNÜN HAKKARİNİN EN ÜCRA KÖŞESİNDE BİLE DOKTOR SIKINTISI YOKKEN BAYBURTTA VAR HIZLI TREN BİLE SADECE BAYBURTA UĞRAMIYOR

Avatar
Elif Şengün sevim 6 yıl önce

Allah kahretsin çok yaşadım biliyorum dünya para alıyorlar gece hasta olsan hemşire bakıyo onlar nöbetçi oldukları halde gelmiyorlar herkes şikayet etsin insan canı bu kadar ucuzmu yazık değilmi o yavruya o özlemle bekleyen anaya babaya

Avatar
Sevim 6 yıl önce

Buna katılıyorum 50 gün öncede benim başıma geldi ongun önce hastaneye gittiğimde kontrole ntsye başladıklarında bebeyimin hareket etmediği ortaya çıktı bana oksijen verdiler cocuk hareketlenir mis dedi ve doktorun yanına gittim doktor nts sonucunu gördü sonuç iyi olmamasına rağmen ultrasyona baktığında nasıl durumu bebeyimin bir sıkıntı varmı diye sorduğum da herşey normal dedi ve eve gönderdi on gun sonra gel dedi ve ön gün sonra gittiğimde tekrar ntsye baglandimyine hareketleri yoktu ebe beni hemen doktorun yanına gönderdi ve doktor ultrasyonda baktı bana soylediki kalbi durmuş hemen normal doğumla almamız lazım dedi ve ben şok oldum çocuğum oksijensiz kalmış hiç bir müdahale yapılmadı dogumuma tam 1hafta vardı ben normal doğumla doğum yaptım ve bebeyimin sağ tarafinda başı kolu bacağı poposunda karnında sular toplamıştı ihmalleri yüzünden bebeyimi kaybettim ve cezalandırılmalarını istiyorum başka ailelerin ciğerleri yanmasın

Avatar
ali 6 yıl önce

bu adliyelik bir olay kimse yargısız infaz yapmasın.bu haberin tek taraflı yansıtılmasıda yanlış

Avatar
Serkan hakyemez 6 yıl önce

Bayburt un kanayan yarası doktor sıkıntısı ne zaman bitecek çok merak ediyorum bu şekilde yeni hastane yapılmasının bi anlamı varmı?

Avatar
ÖZ 6 yıl önce

Allah rahmet etsin. Ailesinin başı sağ olsun.. Ancak merak ettiğim kanı beş para etmez ite köpeğe uçak ambulans Bayburtluya gelince "kendi arabanla git..." söz bitmiştir. O yavru ana babasına inşAllah Cennet yolunda rehber olacaktır.

Avatar
Ruhi 6 yıl önce

Yazık hemde çok yazık, sene olmuş 2017, Türkiye çağ üstüne çağ atlarken, halen yurdumda böyle ihmaller yüzünden meleklerin ölmesini kabullenemiyorum. İşini, Mesleğini en önemlisi İNSAN seven hekimler gerek.

Avatar
fikret 6 yıl önce

öncelikle Allah sabır versin maalesef memleketin kaderi bu bir tane çip yüzünden hemen çevre illere yönleniyoruz bimere yazdım cevap bile gelmedi hastane müdür yardımcısı yarın takılacak dedi 15 gün geçmişti hala takılıyo değişime bir yerlerden başlamak gerek amma nerden