Phillip Cocu: Taraftarımız biraz sabretsin

Phillip Cocu: Bu sezonki en iyi ilk yarıyı oynadık. Derbinin berabere bitmesi benim için hayal kırıklığı oldu. Taraftar memnun değilse bunu belirtme hakları var. Bize biraz sabretsinler. Karşılığını vereceğiz...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2018 Güncelleme 25 Eylül 2018, 02:19
Phillip Cocu: Taraftarımız biraz sabretsin

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 6. haftasının kapanış maçında Kadıköy'de konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu, maçın ardından açıklamalar yaptı. Derbi öncesi Dinamo Zagreb maçının izlerini silmek için sahaya çıktıklarını belirten Cocu, "Genel anlamda şanssız bir maç oynadık" dedi.

İLK YARIDAKİ FUTBOL DEVAM ETMELİ
Sezonun en iyi ilk yarısını oynadıklarını belirten Cocu, "Derbinin berabere bitmesi benim için hayal kırıklığı oldu. İlk yarıdaki futbolumuzu devam ettirmeliyiz. Bunu başarırsak ligde iyi duruma geliriz" ifadesini kullandı.

FUTBOLDA BÖYLE ŞEYLER VARDIR
Taraftarın "Yanal" tezahüratı için de yorumda bulunan Cocu, "Taraftar memnun değilse memnuniyetlerini belirtme hakları var. Futbolda bu var. Biraz daha sabırlı olsunlar. Sabrın karşılığını vereceğiz" dedi.

REYES'İ BUGÜN DAHA İYİ BULDUM
Cocu şöyle devam etti:, "Reyes'i daha iyi gördüm. Benzia'yı istediği yerde topla buluşturmalıyız. Takımın Slimani'yi de iyi tanıması gerek. Jailson'u da iyi buldum. Ama alışması gerek.




RIDVAN DİLMEN ARTI 90 FUTBOL​
Beşiktaş 3 orta saha ile maça çıktı. Santrforsuz bir sistemleri vardı. Fenerbahçe klasik 4-2-3-1 dizilişiyle sahada yer aldı. İlk yarıda oyun üstünlüğü Fener'deydi. Ama ilerde çoğalamadılar. Beşiktaş çok top kaybı yaptı. Beklenmedik anda da öne geçti. Ayew'in golü bence derbiye adalet getirdi. İki takımın performansı da 3 puan için yeterli değildi.