banner249

Çivril yeni hastanesine kavuştu

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı 100 yataklı Çivril Devlet Hastanesi yeni binasına taşınarak hasta kabulüne başladı. İçerisinde acil servisi, ameliyathanesi, 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 15 diyaliz cihazı ve görüntüleme cihazları bulunan hastane Çivril ve bölge halkına kesintisiz sağlık hizmeti verecek.

Çivril yeni hastanesine kavuştu
banner240

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz ve Mali Hizmetler Başkanı Yavuz Tosun ile birlikte Çivril Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep’in de bulunduğu ziyarette hastalarla sohbet eden Öztürk,  geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve yeni hastanenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Genel Sekreter Berna Öztürk yaptığı açıklamada Acıpayam ve Tavas’dan sonra Denizli’nin 3. büyük ilçesinde de yeni hastanenin faaliyete geçtiğini, Çivril Devlet Hastanesi’nin Çivril ve çevresi olmak üzere yaklaşık 90 bin nüfusa sağlık dağıtacağını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER