AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Afşin’de taziye ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan AK Parti Milletvekili Çitil, “ İlçemizde taziye ziyaretleri için bulunuyoruz. Ayrıca Şırnak’ta vatani görevini gerçekleştiren ve operasyonda yaralanan askerimize geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirerek moral vermek istiyoruz” dedi.

Güneydoğu’daki terörü en kısa zamanda sonlandırmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Çitil, “ Diyarbakır’da, Şırnak’ta açılan hendekler, oluşturulan barikatların bulundukları ilçelerimiz en kısa sürede temizlenecek. Oralarda tekrar kamusal düzen oluşturulacak” açıklamasında bulundu.

Çitil, “ Güneydoğuda vatanımıza ve milletimize hizmet eden, terörle çarpışan asker ve polislerimiz var. Son olarak Afşinli askerimiz bu operasyonda yararlandı ve baba ocağına geldi. Tedavisi evinde devam ediyor. Yaralı askerimize moral vermek için ziyaret edeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Terörle mücadele eden asker ve polislerimize ise başarılar, kolaylıklar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Çitil, Afşin’deki ziyaretlerin ardından Göksun’da temaslarda bulunacağını belirtti.

Milletvekili Çitil’e ziyaretlerinde Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi