Haberler

Cinsel istismara uğrayan kız çocuğu yaşadığı dehşeti anlattı: Uyandığımda çırılçıplaktım

Güncelleme:

Adana'da 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmakla suçlanan şahıs, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kararın ardından yaşamını korkarak devam ettirdiğini belirten E.K., yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı.

Kentte 2019 yılında ailesiyle yaşadığı eve yakın bir okulda öğrenim gören ve o dönem 13 yaşında olan E.K., sınıf arkadaşı A.B. (15) ile arkadaş oldu. İddiaya göre, bir süre sonra erkek arkadaşının ağabeyi M.B., küçük kıza sosyal medya hesabı üzerinden mesaj attı. Attığı ilk mesajlarda E.K.'ye arkadaş olarak yaklaşan M.B., ilerleyen sürede E.K. ile görüşmek için baskı yapmaya başladı. Erkek arkadaşı A.B.'ye ağabeyinin attığı mesajları söyleyemeyen ve bir süre sonra onunla arkadaşlığını bitiren E.K., zaman zaman M.B. ile sosyal medya hesabı üzerinden konuşmaya devam etti. 28 Şubat 2019 günü yine sosyal medya hesabı üzerinden konuşan E.K. ve M.B. ertesi gün buluşmaya karar verdi. M.B., 1 Mart 2019 günü aracıyla okuldan E.K.'yı aldı. İkili daha sonra M.B.'nin aracı tenha bir yere çekmesiyle sohbet etmeye başladı. Burada M.B.'nin kendisine cinsel ilişkiye girmeyi teklif etmesinden dolayı araçtan inmek isteyen E.K., şüpheliden kaçmak isterken boynunu koltuk demirine çarparak bayıldı. Kendine geldiğinde kıyafetleri üzerinde olmayan E.K., istismara uğradığını anlayınca otomobilden inerek M.B.'nin yanından ayrıldı.

OLAY SONRASI İNTİHARA KALKIŞTI

Olaydan sonra psikolojisi bozulan E.K., durumu okuldaki iki arkadaşına anlattıktan sonra okul tuvaletinde evden getirdiği hapları içerek intihara kalkıştı. Erken müdahaleyle kurtarılan E.K, konuyu rehber öğretmenine ve daha sonra da ailesine anlattı. Bunun üzerine E.K. ve ailesi, şüpheli M.B.'den şikayetçi oldu. Emniyetteki ifadesinde M.B.'nin kendisine araç içinde tecavüz etmeye kalktığını ve kendisinin de kaçmak isterken bayıldığını söyleyen E.K., "Bana 'uyan, uyan' diye seslendi. Kendisi aracın dışında duruyordu. Ben uyandığımda ayağımdaki çorap dışında üzerimde hiçbir kıyafetim yoktu. Üstümde sperm kalıntıları vardı. Peçete verip silmemi istedi. Ne olduğunu sorunca 'Hiç öyle' diye cevap verdi. Ben de üzerimi giyinip yanından ayrıldım" dedi. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli M.B., E.K.'nin yaşını 17 sandığını ve ilişkinin onun da rızasıyla gerçekleştiğini iddia etti.

Cinsel istismara uğrayan kız çocuğu yaşadığı dehşeti anlattı: Uyandığımda çırılçıplaktım

YAŞADIĞI KÖTÜ SÜRECİ ANLATTI

Olaydan sonra psikolojik olarak çok yıprandığını ve ailesinin desteğiyle ayakta durduğunu kaydeden E.K., yaşadığı kötü süreci gözyaşlarıyla anlattı. M.B.'nin kendisini istismar etmek için arkadaşça yaklaştığını ve bu olayın yaşandığını belirten E.K., şöyle konuştu: "Bunu yapacağı aklımın ucundan geçmemişti. Sonuçta kardeşinin sevgilisiydim. O gün sadece konuşmak için gittim. Benimle birlikte olmak istedi. Ailene, arkadaşlarına rezil ederim diyerek tehditler savurdu. 'Elimde fotoğrafların var' dedi. Bahsettiği fotoğraflar da açık seçik fotoğraflar değil. Sadece bikinili fotoğraflarımdı. Elinde bıçak da vardı. Çok korktum. Araçtan kaçmak isterken bayıldım ve uyandığımda istismara uğramış haldeydim. Önce bu durumu aileme söylemeye çekindim. Fakat artık onların yanımda olduğunu biliyorum. Onlar her düştüğümde yanımda oldular. O gün bunların yaşanacağını bilseydim, o arabanın yanından dahi geçmezdim. Şimdi bu kişi serbest ve ben korkarak yaşıyorum. Arabasıyla bir kere evimizin önünden geçti ve ben sinir krizi geçirdim. Dışarı dahi adımımı atamıyorum. Çok korkuyorum. O benim geleceğimi mahvetti. Adaletin yerini bulmasını istiyorum."

"RIZASI OLSAYDI DAHİ BU BİR SUÇTUR"

Mağdur E.K.'nin avukatı Öykü Eşberk ise Adana Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada şüpheli M.B.'nin tahliye edilmesinin kendileri için üzücü ve şaşırtıcı bir sonuç olduğunu, olayın yaşandığı süreçte mağdurun 13-14 yaşlarında olduğunu ve davanın çocuğun nitelikli cinsel istismar ve hürriyetinden yoksun kılınması hususunda açıldığını belirtti. Bütün delillerin ve adli tıp raporlarının lehlerine olduğunu vurgulayan Eşberk, "Buna rağmen sanık 9 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi. 18 yaşından küçük olan herkes çocuktur. 15 yaş altında ise durum daha da kritik bir hal alır. Kızımızın zaten olayda rızası yoktur fakat rızası olsaydı dahi bu geçerli bir durum olmayacaktı. Bu bir suçtur ve çocuğa yönelik işlenmiştir. Biz tahliye kararına itiraz ettik. Umudumuz bu kişinin hak ettiği cezayı almasıdır" diye konuştu.

Davayla ilgili bir sonraki duruşmanın 17 Kasım günü Adana Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüleceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (98)

ADA:

ne bileyim biz o yaşlarda sokakta sek sek oynardık şimdi bakıyorumda söylenecek çok şey varda neyse

54
2
yanıtYanıtla
GS:

ALLAH İNSANI '''''' ERKEĞİN ŞEREFSİZİNDEN, KADININ DA ŞERRİNDEN '''''' KORUSUN. DİYECEK BAŞKA BİRŞEY YOK.

50
1
yanıtYanıtla
Kahine inanılmaz:

Kız ile erkek arkadaşlığı diye bir şey olmaz. Kızlar kızlarla, erkekler erkeklerle arkadaş olsun.

42
9
yanıtYanıtla
.:

Katılmıyorum, kız erkek ile erkek kız ile arkadaş olabilir bunda bir sakınca yok. Önemli olan ikisinin de azgın olmaması. Benimde erkek arkadaşlarım var ama hiç böyle bir durum ile karşılaşmadım. Çünkü ikimizde "akıllı ve beynimi kullanan" bireyşer olduğumuz için neyi doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz. Zihniyet yanlış.

yanıt0
yanıt0
vtnds:

arkadasının abisiyle niye konusuyorsun ya hemde o yasda

35
4
yanıtYanıtla
YAV HEHE:

YINE YOK ARABAYA NIYE BINDI YOK ADAMLA NIYE GÖRÜŞTÜ. BUNLARIN ÖDEMI YOK. BIRI BIRININ RIZASI DIŞINDA ONUNLA BERABER OLAMAZ. KIMSE ARABA BINDI NASIL OLSA DIYIP BUNU KENDINDE HAK GÖREMEZ. SÖZUNU ETTIGIMIZ KISI HAYATTA DENEYIMLERI OLMAYAN 14 YASINDA BIR ERGEN GENC BIR KIZ. .

21
12
yanıtYanıtla
ABCD:

Bu olayda sadece kızı suçlu bulanlar akıl hastasıdır. Burada en büyük suç erkeğindir. Kız çocuğunun yaşı küçük. Bu erkeğin zaten bu yaştaki bir kızla sevgili olması bile yasal olarak suçtur.

22
9
yanıtYanıtla
Bağlar:

Kis veya erkek ne farkeder? Bana gore de her ikisi suclu ama asil suclu kim Sorumsus takipsiz ilgisiz bilgisiz fikirsiz aileler asiri baskici totaliter olan aileler...nemelazimci olan insanlar dis faktore gelince de Tv kulturun hergun magazin adinalitinda sanatcilik adi altinda cikip ortaligi bok eden zubbler kahpeler...Ozenilmiyor mu ozenmiyorlar mi? Ulkeye giren truva atlari tarih dizisinde bile tarihi hic ederken ahlaksizligi en buyuk kutlurumuZle sunarken..gelmedi mi akla? Ondan sonra su suclu bu suclu diye dovun? Bireylerin sucu bulusmak gitmek olsun? Koku kimden gelmiş bu edepsizlik nerden miras kalmis bunu da bulsak ya...A sahsi demis suclu devlet b Sahsi demis kis oglan ne farkeder? Ortalikta edep ahlak olmayinca kafalar yikaninca Devlet yasa idam polis hakim vs.ne yapsin onlarda insan dogaustu gucler mi Allah için..herseyi goren bur Allah var? İrade insanda saglam dusununce yapilmaz.

yanıt0
yanıt0
ANADOLU:

Bugünlerde buna benzer olaylar çok olmaya başladı Daha Küçük Yaşta Sevgili Yapıyor Evine Giriyor Sonrada Tazic Edildim Diyor Aklınızı Başınıza Toplayın Okuyun Akıllı Olun Hayatta Birşeyler Başarın Aileler Çocuklarına Sahip Çıkmalı

24
7
yanıtYanıtla
Bağlar:

Ya kardeşim gunumuz problemi umursamazlik eğitim ailede başlar bir anne baba her açıdan bilgi katmamissa tv basindda gun gecirmekten su tarafta dir dersine bak demekten ilgilenmiyorsa sonuc bu olur. Kizini oglunu ahlaken ve dinen iyi kotuyu gosterip donatmazsa al kizim serbestsin al oglum her boku yap derse ne olacak!!! Kumari guzel ickiyi su zinayi da ask diye toplumda dillendirirsen ve buna da Kahpe duzenin sanatci gecinen soytarilarinda cikarsa insan ozene bezene bu hale geliyor. Sokakta kisi istisnasi olmadan kufur mubahsa alay etmek cool olma alamaetiyse tecavuz degil her bok cikar...ha suc bizim ulkede degil birtek tum ulkede var ama bizde medya ile internet ile cikan daha da fazla kontrolsuz guc var

yanıt0
yanıt0
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title