Cinayeti Sigara İzmariti Çözdü

Antalya'da evinin önünde pompalı tüfekle öldürülen Tayfun Özmen'in katil zanlıları, sigara izmaritinden yola çıkan Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalandı.

Cinayeti Sigara İzmariti Çözdü

Antalya'da evinin önünde pompalı tüfekle öldürülen Tayfun Özmen'in katil zanlıları, sigara izmaritinden yola çıkan Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalandı.

29 Ocak 2016 Cuma 15:53
Cinayeti Sigara İzmariti Çözdü

28 yaşındaki Tayfun Özmen, Antalya'da evinin önünde pompalı tüfekle öldürülmüştü. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Özmen'in katil zanlılarını sigara izmaritinden yola çıkarak yakaladı.

2 KİŞİ POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

Olay, 5 Temmuz günü saat 00.30 sıralarında Manavgat İlçesi'ne bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Gece bir arkadaşıyla dolaştıktan sonra evine gelen 28 yaşındaki Tayfun Özmen, apartmana gireceği sırada otomobildeki iki kişi pompalı tüfekle ateş etmeye başladı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Avuç içi ve sırtına 1'er, göğüs bölgesine iki kurşun isabet eden Özmen, çağrılan ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Müdahaleye rağmen kurtarılamayan Tayfun Özmen toprağa verilirken, polis cinayeti çözmek için harekete geçti.

YAKIN ÇEVRESİNİ TAKİBE ALDILAR

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Özmen'in yakın çevresini takibe aldı. Yapılan araştırmada cinayetten kısa süre önce Tayfun Özmen'in kavgaya karıştığı belirlendi. Olay yerinde bulduğu bir sigara izmaritinden yola çıkan polis, kavgaya karışanlardan O.G.'ye ulaştı. Gözaltına alınan O.G., cinayeti en ince ayrıntısına kadar itiraf eti.

"BASİT BİR KAVGADAN MEYDANA GELDİ"

Olayın basit bir kavgadan meydana geldiğini belirten O.G., kendisine U.V., Ö.G., V.Ö., B.Ö ve A.Ö isimli kadınının yardımcı oluğu söyledi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Alınan ifadeler sonrasında operasyon düzenleyen polis, diğer beş kişiyi de gözaltına aldı.

DİĞER ŞÜPHELİLER, ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

İfadeleri sonrasında Manavgat adliyesine sevk edilen altı şüpheliden olayı gerçekleştiren O.G., kendisine yardımcı olan U.V. ve Ö.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler, adli kontrolle serbest bırakıldı
Son Güncelleme: 29.01.2016 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81