Cinayet kamerada, böyle öldürülmüş

Geçmişte arazi nedeniyle husumetleri bulunan iki aile dün gece 03;00 sularında araca kurşun isabet ettiği iddiasıyla büyük bir kavgaya tutuştu. İki aileden çok sayıda kişinin karıştığı kavga ve sonrasında yaşanan vurgunun kamera kaydı ortaya çıktı.

 

TABANCA VE POMPALI İLE

Edinilen bilgilere göre; Cengiz Tenkoğlu’nun içinde bulunduğu araç İ.K ve Ş.K.’nin evinin bulunduğu yoldan geçerken araçlarına kurşun isabet ettiğini iddiasıyla akrabalarını da alarak K.ailesinin yaşadığı yere geri dönerek hesap sormak istediler. Kısa sürede iki aile kavgaya tutuştu. Aralarında husumet bulunanlar kavga ederken, kadınlar çığlıklar atarak kavga edenlerin arasına girmeye çalıştı. Bir kişi tabancasını ateşleyerek bir kişiyi bacağından vururken, balkonda bulunan bir kişi de aşağı bulunan kişiye ateş etti. Silahlar ardı ardına ateşlenirken, olay anı evin güvenlik kameralarına yansıdı.

 

JANDARMA EL KOYDU

İ.K.ve oğlu Ş.K.Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmış, evde ve olay yerinde yapılan aramada ise 2 adet tüfek, 3 adet tabanca, 7 adet tüfek fişeği, 4 adet tabanca mermisi ve değişik çaplarda 10 adet tabanca kovanı ele geçirdi. Ş.K.’nin evinde ki güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan Jandarma cinayet zanlılarını 1 Haziran Pazartesi günü Cumhuriyet Savcılığına sevk edeceklerini açıkladı. Silahlı çatışmada öldürülen Cengiz Tenkoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. (haberlisin)

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]