logo

Cinayet, bir kız yol kenarında ölü bulundu

Cinayet, bir kız yol kenarında ölü bulundu

Çubuk’ta lise öğrencisi Şeyma Yıldız’ın, yol kenarında cansız bedeni bulundu. Olay, Yavuz Selim Mahallesi Kargın Mahallesi yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. İlçe merkezine 3 km uzaklıkta olan Kargın Mahallesine giden yol kenarında kar üzerinde genç bir kız cesedi olduğunu gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede cesedin, 18 yaşındaki Şeyma Yıldız.’a ait olduğu belirlendi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yaşayan H. Yıldız (51), polisi arayarak kızı Şeyma Yıldız’ı (18) Kargın Mahallesi yolu üzerinde tabancayla öldürdüğünü söyledi. Bölgede, geniş güvenlik önlemi alan polis, mahalleye giden yolu kapattı. Ekipler, olay yerinde ve zanlının kızını bölgeye getirdiği minibüste inceleme yaptı. Kafasına ve beline mermi isabet eden lise 12. sınıfta okuduğu öğrenilen Şeyma Yıldız’a cenazesi gerekli incelemenin ardından cenaze aracı ile Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna buradan otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayı duyan yakınları hastaneye akın ederken gözyaşlarını tutamadılar. H. Yıldız’ın, kızını bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrenmesi üzerine öldürdüğü iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çankırı nüfusuna kayıtlı olan Şeyma Yıldız’ın cenazesi bugün Çankırı’nın Orta ilçesi Kayılar Köyü’ne defnedeceği öğrenildi.

Haber: Müfit Onbaşı DHA – ÇHA

Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?