Çınarlıgücü´ne büyük destek

Çınarlıgücü´ne büyük destek

Çınarlıgücünde heyecanlı bekleyiş

30 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon yeniden sahalara dönen Çınarlıgücü Futbol Kulübü yeni sezona iddialı bir kadroyla girerken, bölgedeki takımlardan da büyük destek görüyor.

30 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon yeniden sahalara dönen Çınarlıgücü Futbol Kulübü yeni sezona iddialı bir kadroyla girerken, bölgedeki takımlardan da büyük destek görüyor.

/resimler/2018-2/13/1958151532566.jpg

18 Şubat´ta başlayacak 2. Amatör Ligi Marmara Grubunda mücadele edecek olan Çınarlıgücü Spor Kulübü, Bandırma ve bölgedeki spor kulüplerinden de büyük destek gördü. 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, Süper Amatör takımlarından Etispor, Marmara Adalar Belediyespor ve 2. Amatör takımlarından Çelikspor´dan 11 futbolcu bedelsiz olarak transfer edildi.  Bandırmaspor´dan Samimcan, Marmara Adalar Belediyespor´dan Görkem, Hüseyin, Rıfatcan, Ferhat, Etispor´dan Tolga, Sabri ve Çelikspor´dan Sezer ve Altuğcan´ı bedelsiz olarak kadroya kattıklarını ifade eden Çınarlıgücü Futbol Kulübü Başkanı Feridun Demirdöğen, ?Amatör kümede mücadele eden bütün kulüplerimiz büyük bir özveriyle kuruluyor. Bu sene oluşturduğumuz takıma katmayı düşündüğümüz futbolcu kardeşlerimizin aramıza katılmasında hiçbir karşılık beklemeyen futbol kulübü yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.? dedi.

Geride kalan sezonda yaptıkları hatalardan ders aldıklarının önemle altını çizen Başkan Demirdöğen, sporseverlerin sahada bambaşka bir Çınarlıgücü izlettireceklerinin sözünü verdi. Çelikspor´da yaklaşık 20 yıldır Genel Kaptanlık görevini yürüten Özdemir Tanır, amatör spor kulüplerinin çektiği sıkıntıları çok yakından bildikleri için futbolcularına gelen teklifi hiç karşılık beklemeksizin kabul ettiklerini söyledi.

Amatör kulüplerin birbirlerine destek olması gerektiğinin kaydeden Tanır, ?Amatör spor karşılık beklenmeyen bir sevgi gibi. Çınarlıgücü de bizim şehrimizin takımlarından biri. Onlara yeni sezonda başarılar diliyorum? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Çınarlıgücü büyük destek
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı