Çin'de yaşayan Xiao Feng, 7 saatte yaşlılıktan kurtuldu

Çin'de yaşayan Xiao Feng, 7 saatte yaşlılıktan kurtuldu
Çin’de yaşayan 15 yaşındaki Xiao Feng yaşlılık hastalığından tıp yardımıyla kurtuldu.

Yasal gerekçelerle ismi açıklanmayan ve 'Xiao Feng' lakabını kullanan 15 yaşındaki genç nadir görülen bir hastalık dolayısıyla yaşından çok daha yaşlı görünüyordu. 15 yaşında olmasına rağmen 40-50 yaşında gibi görünen Xiao Feng, arkadaşlarının alaylarına maruz kalınca ameliyat oldu.

Bir ay önce gerçekleşen ve 7 saat süren kapsamlı ameliyat sonrasında Xiao Feng dün kamuoyunun karşısına çıktı. Progeria hastalığından muzdarip olan ve yüzünde kırışık ve sarkmalar bulunan genç Shenyang Sunline Estetik Cerrahi Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Ameliyata 10 cerrahın katıldığı açıklanırken, hastanın son hali önceki gün ortaya çıktı. Dış görünüşü dolayısıyla arkadaşlarının sözlü tacizine maruz kalan Xiao Feng’in ameliyat için yaklaşık 25 bin dolar ödediği belirtildi.

Xiao Feng’in annesinin de aynı hastalıktan muzdarip olduğunu açıklayan doktorlar, ameliyat sırasında hastanın vücudundan 7 santimetrelik deri alındığını duyurdu. Doktorlar, Xiao Feng’in burnu, kaşları ve dudaklarının ameliyat edildiğini duyurdu.

Baba Wang Hongde başarılı operasyonun ardından, "Bugün kızım için en mutlu gün. Xiao Feng’in ameliyatından sonraki gece deliksiz uyudum çünkü doktorların kızımın sağlık durumunu düzeltebileceğini ve mutlu bir geleceğinin olmasını sağlayacağından emindim" dedi.

Etiketler :