26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray Adem Büyük'ün işini bitirdi ama...

Galatasaray, Kasımpaşa'da oynayan yetenekli futbolcu Adem Büyük'le anlaşmasına rağmen yönetim taraftar baskısı yüzünden transferi açıklayamıyor.

StarSpor - Levent GÜLTEKİN19 Mayıs 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Adem Büyük'ün işini bitirdi ama...
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Galatasaray’da Futbol Direktörü Cenk Ergün Avrupa pazarına çıkarken, Mehmet Özbek de Türkiye’de yerli oyuncu transferleriyle ilgileniyor. Igor Tudor ve scout ekibiyle koordineli bir şekilde hareket eden yönetim Kasımpaşa’da oynayan orta saha oyuncusu Adem Büyük’le el sıkışırken, oyuncunun yıllık 900 bin euro’ya evet dediği belirtildi.
 
ADEM IGOR TUDOR'UN BİR NUMARALI İSTEĞİ
 
Igor Tudor’un transfer listesinde 1 numarada bulunan ve Mehmet Özbek’e ‘mutlaka alınmalı’ raporu veren Adem Büyük için ortada herhangi bir sorun bulunmazken, dostlukları bir hayli eskiye dayanan iki başkanın bonservis konusunda da anlaşacağı ifade edildi. Daha önce Eren Derdiyok transferinde karşı karşıya gelen Turgay Ciner ve Dursun Özbek’in Adem Büyük isminde de mutabakata varması beklenirken, resmi imzaların atılmamasında en büyük problemin sarı kırmızılı yönetimin üzerindeki taraftar baskısının olduğu ifade ediliyor. 1-2 yıldız transferinden sonra Adem Büyük’ü açıklama taktiğini uygulayacak olan Galatasaray, 29 yaşındaki oyuncuyu şimdilik bekletiyor.
 
Kasımpaşa formasıyla bu sezon 30 maça çıkan Adem Büyük 13 gol 6 asist yapmayı başardı.