ÇILDIR DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

ÇILDIR DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Çıldır Kaymakamlığı ve Kızılay Çıldır Şubesi

     Çıldır Kaymakamlığı ve Kızılay Çıldır Şubesi Elazığ ve Malatya´da yaşanan depremen dolayı depremzede vatandaşlar için gıda yardımı toplandı. Çıldır Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Efrail Gürbüz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muharrem Othan ve Kızılay Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural tarafından Çıldsır esnafı ziyaret edilerek depremzeler için gıda yardımı istedi. Duyarlı Çıldır´lı halkı herzaman olduğu için depremzelere imkanları ölçüsünde gıda golileri hazırlayarak yetkililere teslim etti.
    Kaymakamlık Yetkileri " Elazığ ve Malatya İllerimizde yaşanan bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Bugünden sonra yaraların bir an önce sarılması için çalışmalar başlamıştır. Bizlerde Çıldır Kaymakamlığı olarak yaraların sarılmasına bir nebzede olsa katkı sunmak için gıda yardımı toplayarak Ardahan Valiliğimiz kanalı ile depremzede vatandaşlarımıza göndereceğiz" dediler.
   Türk Kızlayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural " Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. Türk Kızılayı olarak Genel Merkezimizin koordinesinde depremzede vatandaşlarımız için gerekli lojistik destek sağlanmıştır. Bizde Çıldır Şubesi olarak, çıldır Kaymakamlığı ile birlikte çorbada tuzumuz bulunsun diyerek Çıldır halkından destek istedik. Desteğini esirgemeyen bütün Çıldır Halkına Teşekkür ederiz" dedi.

/resimler/2020-1/26/1257388831967.jpg

/resimler/2020-1/26/1257533988852.jpg