ANA SAYFA > GÜNDEM > Cihan Türsen CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday adayı...

Cihan Türsen CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday adayı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihan Türsen CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday adayı...

Karşıyaka Belediyesi'nin eski başkanlarından Cihan Türsen bir kez daha Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nde de başkanlık yapan Avukat Cihan Türsen, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Karşıyaka Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığına yaptı. Türsen Hüseyin Mutlu Akpınar'ın başkan seçildiği son seçimlerde de başkan adaylığına aday olmuştu. .

KİMDİR?
Cihan Türsen, 1 Ocak 1957 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Evli, iki çocuğu bulunmaktadır. 1974 yılında Karşıyaka Erkek Lisesi'nden, 1979 yılında ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.
1984 yılında yapılan yerel seçimlerde SODEP Karşıyaka Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katıldı. 1989 yılında yapılan yerel seçimlerde Karşıyaka Belediye Başkanı seçildi. Karşıyaka Spor Kulübü’nde başkanlık (1991) yaptı. Pek çok üyelikleri bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dr. Taha Okan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
Sonraki Haber Atabek Karşıyakalılarla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?