Çığlıoğlu'nun başarısını kutladılar

Dünya Kick Boks Şampiyonasında 3. olan Asuman Çığlıoğlu'nun başarısı Talha Spor Kulübünde kutlandı.

  • 1790
Çığlıoğlu'nun başarısını kutladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizi ve Ülkemizi WAKO Dünya Şampiyonasında temsil eden ve derece elde eden Asuman Çığlıoğlu'nu Kick Boks İl Temsilcisi Murat Şengül, Antrenör Emrah Şahanoğlu, sporcular ve veliler Talha Spor Kulübünde düzenlenen etkinlikle başarısını kutladılar.

Kutlamada konuşan Kastamonu Belediyespor ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Emrah Şahanoğlu; “Bu başarı bizim için çok önemli. Kick Boks büyükler kategorisinde ilimize getirdiğimiz ilk dünya derecemiz. Antrenörü olarak çok mutluyum, İnşaallah önümüzdeki senelerde Milli Takıma Asuman ile beraber birçok sporcumuzu dahil etmek ve daha çok Dünya, Avrupa derecesi elde etmek istiyoruz” dedi. 

Kick Boks İl Temsilcisi Murat Şengül; “Kick Boks kolay bir spor değil, belirli bir emek sarfetmek, azimli çalışmak gerekiyor. Asuman'ı ve Emrah hocamızı tebrik ediyorum. Bu bize ve ilimize gurur yaşattı. Başarılarının devamını diliyorum. Önümüzdeki Dünya Şampiyonasında şampiyon olacağına inanıyorum. Yapmış olduğu karşılaşmada dizinden sakatlandı. Bu sakatlığına rağmen ikinci maçına çıktı ancak sakatlık nedeniyle maçı alamadı. Ben inanıyorum ki sakatlanmasaydı şampiyon olacaktı. Dünya üçüncüsü denilince basit bir olay gibi geliyor. Bu Dünya Şampiyonası, bunu iyi bilmemiz lazım. Bu başarıdan çok gurur duydum ve sevindim. Tüm siyasilerimizin destek olmalarını ve her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz” dedi.

WAKO Kick Boks Dünya 3.'sü olan Asuman Çığlıoğlu ise; “Dünya Şampiyonasında şampiyon olup İstiklal Marşımızı okutmak isterdim ama nasipte üçüncülük varmış. İlk senem olmasına rağmen 3. olarak derece yapmam iyi oldu. İnşaallah ileri ki senelerde şampiyon olarak İstiklal Marşımızı okutmayı çok istiyorum” dedi.