ÇİFTÇİYE İNDİRİMLİ ELEKTRİK VERİLECEK

ÇİFTÇİYE İNDİRİMLİ ELEKTRİK VERİLECEK

Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Zorlu Enerji Grubu Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş Bilecik İl Müdürü Çiğdem Çakan ve Operasyon Uzmanı Hasan Güven ile birlikte muhtarlarla buluştu.

Muhtarlar Derneğinde gerçekleşen toplantıda, tarımda çiftçilerin kullandığı elektriğin oranında yüzde 12 civarında bir indirime gidildiği açıklandı.

ciftciye-indirimli-elektrik-verilecek2.jpg

Elektrikte "tarımsal faaliyetler tarifesi" uygulaması hakkında bilgi veren OEPSAŞ İl Müdürü Çiğdem Çakan, muhtarlara tarifeler ve fiyatları ile indirimler hakkında bilgiler aktardı. 

Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ise elektrik kullanımında yapılan indirimin çiftçilere hayırlı olmasını dileyerek, "Tarımsal sulama yapan çiftçilerimiz, elektrik kullanımında daha ucuz tarifeden elektrik alma imkânına sahipti. Sadece tarımsal sulamada değil, diğer hayvancılık faaliyetlerinde uğraşan çiftçi kardeşlerimiz de aynı tarife grubundan yararlanacaklar. Eski sitemde onlar ticarethane tarifesinden yararlanıyor ve Kilowat saatine yaklaşık 72 kuruş bir bedel ödüyorlardı. Şimdi ise Tarımsal sulama grubuna aldığımızda bu rakam 63 kuruşa indirilmiş oldu. Yaklaşık yüzde 12 civarında bir indirim sağlandı.

ciftciye-indirimli-elektrik-verilecek3.jpg

Bu indirimden faydalanmak isteyen üreticilerimiz bizden "Tarımsal İşletme Belgesi" alarak OEPSAŞ' a başvuru yapabilirler, tüm çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2665 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum