""

Çiftçilerden Akay’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:08

Çiftçilerden Akay’a ziyaret

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yaşayan genç çiftçiler, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti.

Çiftçilerden Akay’a ziyaret
Son Güncelleme :

27 Ocak 2020 - 17:43

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yaşayan genç çiftçiler, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti.
Sürdürülebilir Tarım adına genç çiftçilerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Akay, ziyaretin kendilerini hayli mutlu ettiğini belirterek, “İşini seven, sahiplenen, üreten güzel yürekli genç çiftçi kardeşlerimizi, Kayseri Şeker’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tarımın geleceği olan çiftçi kardeşlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Ebiçli genç çiftçiler ise Kayseri Şeker’in Hüseyin Akay liderliğinde daha büyük hedeflere çok kısa sürede ulaşacağına inandıklarını belirterek, pancar tarımının sürdürülebilir olması adına var güçleriyle mücadele edeceklerini ifade etti.

YAMAÇLI BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİNDEN DE BAŞKAN AKAY’A ZİYARET
Günün diğer ziyaretçileri Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Belediye meclisi üyeleri ve Çiftçi Meclisi Üyesi Hacı Ömer Ceylan oldu. Ziyarette, Başkan Akay ile çiftçilerin, öneri, istek ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Altıntaş ve beraberindekiler, Kayseri Şeker’in ekonomiye, çiftçiye ve sektöre olan katkısı nedeniyle teşekkürlerini iletti.
Başkan Akay ise Kayseri Şeker olarak, fabrikaların yer aldığı şehirlerin kalkınmasında rol sahibi olmanın öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, “Bu çerçevede görüş alışverişinde bulunduğumuz Yamaçlı Belediye Başkanımız Şaban Altıntaş’a ve beraberinde belediye meclis üyelerine, ziyaretleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretlerin devamında, Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi’ne bağlı Özler Köyü genç çiftçileri, Başkan Akay ile makamında bir araya geldiler. Tarım ve Şeker Sektörü üzerine fikirlerini Başkan Akay ile paylaşan genç çiftçiler, sektörün geleceği üzerine bir süre karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Akay, genç çiftçilerin sektörü ve şirketi bu denli sahiplenmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sürdürülebilir bir tarım için, ufku geniş, mesleğini koruyan ve yeni fikirleri ile şirketine rehberlik edebilecek çiftçiler ile bir araya gelip görüş alışverişinde bulunabilmenin çok değerli olduğunu vurguladı.
Günün son ziyaretçileri ise Boğazlıyan Oğulcuk Köyü Muhtarı Kemal Yalçın ve Oğulcuk çiftçileri oldu. Kayseri Şeker’in özellikle son 10 yılda yakaladığı başarının çiftçinin gururu olduğunu belirterek, Kayseri Şeker’in sektöre rehberlik etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.