ÇİFTÇİLER “ SÖZDE ADALET YÜRÜYÜŞÜYLE ADALETSİZLİK İSTENEMEZ!” « Kırıkhan Olay Gazetesi-Hatay'da Hızlı doğru tarafsız haberciliğin merkezi

16 Nisan 2024 - 16:33

ÇİFTÇİLER “ SÖZDE ADALET YÜRÜYÜŞÜYLE ADALETSİZLİK İSTENEMEZ!”

ÇİFTÇİLER “ SÖZDE ADALET YÜRÜYÜŞÜYLE ADALETSİZLİK İSTENEMEZ!”
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2020 - 11:19

Kırıkhan’ın sevilen ve sayılan simalarından biri olan Ali Çiftçiler, Ak Parti ve MHP ’NİN Baro Düzenlemesi ile Avukatlık Kanununda yapılacak değişikliklerin TBMM’YE gelmesi ve bazı Baro Avukatlarının yürüyüşleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çiftçiler Değerli hemşerilerim Öncelikle 6 Temmuz Türk Askerimizin Kırıkhan’a girişinin 82. Yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere General Şükrü Kanatlı ve Kahraman Askerlerini, Tayfur Sökmen’i ve bütün aziz Şehitlerimizi Rahmet, Minnet ve Şükranla yâd ediyorum. Bütün Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları Cennet olsun.Aziz Milletim, değerli hemşerilerim. 18 yıldır Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında Ak parti Hükümetimizin dik duruşu, kararlılığı ve başarıları politikaları ile Türkiye’de birçok tabular yıkıldı ve böyle Dünya Ülkesi Büyük Türkiye olduk.Geçtiğimiz hafta içerisinde Ak Parti ve MHP’NİN ortak olarak hazırladığı Baro Düzenlemesi ile Avukatlık Kanununda yapılacak değişikliklerin T.B.M.M’YE gelmesi öncesinde bazı Baro Avukatları tarafından sözde adalet yürüyüşü yapıldı ve halen devam etmekte.Cumhur İttifakı Hükümetimizin Meclise sunduğu Baro dü zenlemesi ve Avukatlık yasasındaki değişikliklerde ki asıl amaç baroların daha çoğulcu ve katılımcı bir yapıya kavuşmasıdır Savunmayı da ha güçlendiren, avukatların haklarını daha koruyan ve mesleki örgütlenmeyi daha da güçlendiren bir yapıdır. Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül’ün; “Baro Avukatlarını yürüyüşü ile ilgili, Savunma mesleğini geriye götürecek bir çalışmaya asla destek vermeyiz. Açıklamasını çok yerinde ve doğru buluyorum.Çünkü eski Türkiye’nin kısa dönemde ki geçmiş tarihine baktığımız da, Merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarının haksız yere idam edildiklerinde, 28 Şubatta ki adaletsizlikte, Başörtülü kızlarımızın karanlık odalara alındığı dönemlerde, yine başörtülü kızlarımızın üniversitelere alınmayarak eğitim haklarının ellerinden alınmasında, İmam – Hatip Lisesi öğrencilerimizin üniversite sınavlarında kat sayı uygulamalarının yapıldığı dönemlerde bu Baro avukatlarının sesi çıkmamış ve “ ADA LET İSTİYORUZ” diyerek hiçbir zaman yürüyüş yapmamıştır.Hal böyle olunca şimdiki yürüyüşlerinde ki amaçlarının ne olduğunu açık ve net olarak anlıyoruz. Bu yürüyüşlerdeki amaçlarının tabulaşmış hükümranlıklarının son bulması endişesi olduğunu düşünmekteyim. Şuna yürekten inanıyorum ki 15 Temmuz’da Tankların önü ne yatıp, namluların önünde durup, yağmur gibi mermi yağdıran uçaklara meydan okuyan aziz Milletimiz başta olmak üzere Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin öncülüğünde Cumhur İttifakı Hükümetimiz geçmişte olduğu gibi bundan sonrada asla müsaade etmeyecektir. “YENİ KAPI RUHUYLA BÜYÜYEN DÜNYA ÜLKESİ TÜRKİYE OLMA YOLUNDAN BİZİ HİÇKİMSE DÖNDÜREMEYECEKTİR.”Dünya Liderimizin de dediği gibi; “BAŞARAMAYACAKSINIZ.!” Dedi (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.