Haberler

Çıplak Videosuyla Gündeme Gelen Ciciş Esra: Erkek Arkadaşımı Sinirlendirmek İçin Çektim

Güncelleme:

Bir iş adamına attığı çıplak videoyla gündeme gelen Esra Ersoy, yaptığı son açıklamada "Videoki erkek arkadaşımdı. Bana yanlış yaptı. Onu sinirlendirmek için çektim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde çektiği video ve sonrasında yaşanan kavga haberleriyle gündeme gelen cicişlerden Esra Ersoy, psikolojik destek almak için hastaneye yattığını söyledi.

"ÇOK SARHOŞTUM"

Günler sonra videoyu neden çektiğiyle ilgili açıklama yapan Esra Ersoy, şu ifadeleri kullandı: "Hastaneye yatma sebebimiz olanlar utansın. Konuşmaya devam edin karşınızdakiler zaten insan değil duyguları yok, gururu yok konuşun konuşun. Vicdanınız rahat olsun. Sarhoştum, çok içmiştim ne dediğimi, ne yaptığımı hatırlamadığım bir video yolladım daha önceden bir ilişki yaşadığım birine.

"ERKEK ARKADAŞIMI SİNİRLENDİRMEK İÇİN ÇEKTİM"

Ve o videoyu kardeşim kesinlikle servis etmedi bunu da yanlış haber olarak yapmayın. O videoyu ben sadece tek bir kişiye yolladım. Ondan sonrası böyle oldu. Kim yaydı nasıl oldu bilmiyorum ama ben çok kötü günler geçiriyorum. Bu arada videodaki erkek de erkek arkadaşımdı, o bana hata yaptı, ben de onu sinirlendirmek için çekmiştim.(Hata yapmışım kabul) O da o sırada telefonu elimden almaya çalıştı benimle baş edemeyince evden çıktı sinirle. O anda kamerada çıkmış. O videoyu yayana da benim ve kardeşim hakkımızda iftiralar atanlara da yazıklar olsun."

"GÜÇLÜ GÖRÜNMEYE ÇALIŞAN HASSAS KIZLARIZ"

Haklarında konuşan kişiler için de "İnsanlık kalmamış" yakıştırmasını yapan Ersoy, sözlerine "Bizim annemiz babamız var bizi Bilkent'te ve küçüklüğümüzden beri en iyi kolejlerde nasıl okuttular, öyle de geçiniyoruz çok merak edenlere... Lütfen bizimle daha fazla uğraşmayın. Biz güçlü görünmeye çalışan çok hassas kızlarız esasında. Çok yıpratıyorsunuz bizi." diyerek devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (57)

bmhlymkm:

fiyat alalım ikinizi üstüste koyup yapcam ne kadar

63
3
yanıtYanıtla
Çiş:

Sansürsüz izledim gayet istekli ve arzulu bi bileklik bide bogaZda yalı istiyor ?????? bunlar 250grmını bulunmaz hind kumaşı sanıyor ??????

14
0
yanıtYanıtla
Doga:

Bunların idolü şişme bebek herhalde. Her geçen gün daha çok benziyorlar. Beyin plastik, gögüs plastik, dudak plastik, şey plastik??????

10
0
yanıtYanıtla
ozi:

ah canim yaaaa. . bi ic organlarinizi goremedik hatrimiz kalir bak. .

10
0
yanıtYanıtla
Murat Mert:

öyle deme kardeş bu kadınlar manyak şimdi sen dedin ya bu salaklar sırf gösterecez sevdasıyla karınlarını deşer bağırsaklarını da gösterirler. Bu zekaya bu beklenir onlardan

yanıt1
yanıt0
joker:

ben bu yasıma geldim akıllı sarışın görmedim

7
2
yanıtYanıtla
Edanurozdmr:

Pislik ya salak sarisin??

8
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Cicis miş!!! Asıl adlarını şuraya yazardım da terbiyem elvermez. Edep ya hu!!

7
1
yanıtYanıtla
Cahiller çetesi:

Türkiye''de hatunlar şımarık ve bidon gibiler.

4
4
yanıtYanıtla
x-men:

kardesim lütfen böyle nerden para kazandiklari malum millete ve ülkeye faydasi olmadigindan vaz gectik zarar veren bu insanlarin reklamini yapmayin magazin altinda bu tip insanlarin ülkemizin örf ve adetlerimizi maneviyatini bozmasina araci olmayin cünki abuk sabuk dizilerle büyüyen gercek hayati tanimayan varoslardaki cahil kizlarimizin icten ice onlara özendikleri bir gercek

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title