Geçen seneye kadar Ereğli CHP Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Uğur Likoğlu’nun CHP Ereğli İlçe Başkanı adaylarından Sertan Ocakçı’yı hedef alarak  ‘evrakta sahtecilik’ yapmak suçladığı paylaştığı belgeler gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medya sayfasında ‘sahte evrak’ olduğunu iddia ettiği fotoğrafların üstüne yaptığı açıklamayı ‘Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı’ sözleri ile bitiren Likoğlu iddiasında şu ifadeleri kullandı;

Değerli arkadaşlarım Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer;

Tam 1 yıldır CHP’yi itibarsızlaştırmaya çalışan, CHP’yi olağanüstü kongreye getiren basiretsiz insanları ve şahsi çıkarları için hareket eden menfaat lobisi hakkında partim zarar görmesin diye hep sustum!

20.08.2019’da CHP İlçe Başkanlığı için OLAĞANÜSTÜ seçim olacak. Partiyi bu durumlara getirenler tekrardan aday. Kimisi partiye ivme kazandırmış, kimisi emanetçilik yapmış.

Tüzüğün ve Altı Ok’un ne anlama geldiğini bilmeyen, içinde gram CHP sevgisi olmayan insanlar bugün en büyük CHP’li oluvermişler. Sahtekarlar, bataklar, sırtlanlar, sıralamalarda yer bulamayanlar birleşmişler. Pardon da 24 Haziran seçimlerinde, 31 Mart seçimlerinde neredeydiniz? Birilerinin ofislerinde oturmakla, klüplerde okey oynamakla ne bu partiye ivme kazandırabilirsiniz ne de emanetçilik yapabilirsiniz.

Şöyle 1 sene önceye gidelim, İlçe Yönetim Kurulu üyesiydim. Bir toplantıda Ereğli’nin ve CHP’nin menfaatlerini savundum. Doğruları İlçe Başkanının suratına tokat gibi çarptım. Sonrasında ne mi oldu? Ek’te fotoğrafları bulunan CHP TÜZÜĞÜ’ne aykırı biçimde arkası müsvette (1. fotoğraf) ön tarafı boş olan imzası kimin attığı belirsiz bir kağıtla (2. fotoğraf) ilçe başkanı ve ilçe sekreterinin hazırlamış olduğu senaryoya göre istifa ettirildim.

Şimdi evrakta sahtecilik yapan bir ilçe başkanı ve ilçe sekreteri Ereğli’ye veyahut CHP ‘ye ne verebilir?

Yönetim kurulu üyeleri arasında seçim yapamayarak, 2 oyla 95 gün antidemokratik şekilde CHP İlçe Başkanlığı koltuğunu gasp eden insan ve çevresindekiler seçilirse Ereğli’ye veyahut CHP ‘ye ne verebilir?

Seçim çalışmalarında partili adayın kazanmaması için lobi faaliyeti düzenleyen, yönlendirme yapan kişi ve çevresindekiler seçilirse Ereğli’ye veyahut CHP ‘ye ne verebilir?

Demem şudur ki!

Kimse Şapkadan tavşan çıkmasını beklemesin. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.

Saygılarımla..