GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CHP'YE ŞİMDİLİK ADAY BAŞVURUSU YOK

CHP'YE ŞİMDİLİK ADAY BAŞVURUSU YOK

Tarih 02 Eylül 2015, 18:46 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL- Giresun'da CHP'ye şu ana kadar milletvekili aday adaylığı için başvuru yapılmadı.


1 Kasım'da yapılacak erken seçimler için CHP'de 31 Ağustos'ta başlayan aday adaylığı başvuları 7 Eylül'de sona erecek ama şimdiye kadar Giresun'dan bir başvurunun olmadığı öğrenildi.

Konuya ilişkin gazetemize konuşan CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı, partilerine şu ana kadar aday adaylığı başvurusu yapılmadığını ifade etti.

BEKTAŞOĞLU ADAY, KARAİBRAHİM VE KARAAHMETOĞLU DEĞİL

Kitapçı,' Halen Ankara'da olan milletvekilimiz Bülent Bektaşoğlu Giresun'a gelerek yarın aday adaylığı başvurusunu yapacak. Diğer yandan bize yansıyan bilgilere göre eski milletvekillerimiz Eşref Karaibrahim ile Selahahtın Karaahmetoğlu'nun yeniden aday adayı olmayacaklarını öğrendik' dedi.

Başkan Kitapçı, son müracaat tarihi olan 7 Eylül Pazartesi gününe kadar en az 8-10 kişinin aday adaylığı başvurusu yapmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

Bu haber 1556 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...

BAŞKAN KÖSE RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN KÖSE RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi