CHP'nin mesaj oyunu ortaya çıktı

Anayasa değişikliği teklifinde MHP tabanını genel merkeze karşı kışkırtma provokasyonu açığa çıktı. Genel Başkan Yardımcısı Öztürk “Gelen 100 mesajdan 95’i CHP’lilerden” dedi.

CHP'nin mesaj oyunu ortaya çıktı
CHP'nin mesaj oyunu ortaya çıktı
GİRİŞ 21.01.2017 11:10 GÜNCELLEME 22.01.2017 00:36
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Oylamada evet dememeleri için MHP milletvekillerine gönderilen mesajlarla ilgili de çarpıcı bilgilere ulaşıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP tabanından geliyor gibi gösterilerek son günlerde MHP milletvekillerine gönderilen mesajlara da dikkat çekerek, “Telefonlarımıza 100 mesaj geliyorsa bunun 5’i MHP’lilerden, 95’i CHP’liler. Bakıyoruz mesajlara, klişe laflar, hemen kendini gösteriyor. Biz bu cepheye yeniden Atatürk’ü hatırlattığımız için. Atatürk’ün büstleri yerlerde kırılıp ayakkabılar üzerinde temizlenirken sesi çıkmayan CHP’lilere yeniden Atatürk’ü hatırlattığımız için, hayatları boyunca milliyetçilik kelimesini ağzına almayan bunlara milliyetçiliği hatırlattığımız için biz mutluyuz” diye konuştu.

Anayasa teklifi kabul edildi


KÜSKÜNLÜK OLMAZ

Parti tabanının Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ne yapmak istediğini çok iyi anladığını belirten Öztürk. “Tabanımız, Genel Başkanının yanlış yapmayacağını, bugüne kadar hep isabetli kararlarla yarınları okuduğunu biliyor, görüyor. Dolayısıyla küskünlük söz konusu olmaz. Bu, bir takım müzmin muhaliflerin yaymaya çalıştıkları bir şeydir” diye konuştu.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 61
  • evet 7 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medyada koseleri tutmuslar.mhpyi savundurmuyorlar bile.yorumlar siliniyor cogu yerde.ama biz sozumuzu sandikta soyleyecegiz.hdpyle hayir diyecegime akpyle evet derim daha iyidir.chp ne yaptigini bilmez oldu.kiskaniyor herhalde artik anamuhalefet degil
    Cevapla
  • evet mhpliyim 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen oyle.mhpnin sayfasinda bile mhpyi savununca hesaplarimizi ele geciriyorlar.neler cektik neler.birtane sozde mhpli gazete var.oraya mhpyi savununca yorumlarimiz yayinlanmiyor.biz sandikta oyumuzla gosterecweiz.lider ne derse bizde odur.basbugumuzun yolundayiz.alayimiz evet diyoruz.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bir devlet adamı olduğunu gösterdi Bahçeli
    Cevapla
  • Eyt 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP'de oyun oynayacak hal kalmadı. Sadece tribünlere ben burdayım diyor.
    Cevapla
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    her nasılsa devlet bahçeli başkan olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!