0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Mayıs 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:19 Mayıs 2019 Pazar 08:24:00

CHP’nin akıl hocası Özkan'a bak!

İstanbul seçimlerindeki oy hırsızlığını itiraf eden İmamoğlu’nun beyin takımının başındaki Özkan’ın, FETÖ ağzıyla paylaştığı skandal mesajları ortaya çıktı. Tepkilerin ardından tweet’lerini silmek zorunda kalan Özkan için vatandaşlar savcıları göreve çağırdı. 

31 Mart Yerel Seçimleri’nde İstanbul’da yaşanan organize usulsüzlükler ve oy hırsızlığı damgasını vurdu. Seçim yolsuzluğunu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan “Sonuçları oy verenler değil oyları sayanlar belirler” sözleriyle itiraf etti. CHP’nin akıl hocası Özkan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar Türkiye’nin gündemini sarstı. Reklamcı Özkan’ın Twitter’daki skandal tweetleri tek tek ortaya çıktı. Tepkilerinin çığ gibi büyümesinin ardından Özkan çareyi mesajlarını silmekte buldu. Vatandaşlar Özkan’la ilgili savcıları harekete geçmeye çağırdı. 

ÖRGÜT PROPAGANDASI YAPTI 

CHP’nin son dönemde girdiği seçimlerin tamamına yakınını reklam kampanyasının başında olan Özkan’ın, FETÖ’nün yayın organlarında sürekli boy gösterdiği ortaya çıktı. Özkan, ihanet çetesinin 17/25 Aralık darbe girişimi öncesi ve sonrası FETÖ’cü kanalların aranılan yorumcu olarak dikkat çekiyor. Neredeyse gün aşırı STV ve Bugün TV’deki programlarda boy gösteren Özkan, örgüt medyasına yönelik operasyonları da engellemek için her yola başvurdu. Azılı FETÖ’cüler gibi mücadele eden Özkan, örgütün savaş ilan ettiği isimleri hedef aldı. İftira kampanyalarına tam destek verdi. FETÖ’cülerle hep aynı çizgide hareket eden Özkan, örgütün kumpaslarında başrol oynayan polis şefi Ali Fuat Yılmazer’e de büyük hayranlığıyla da biliniyor. 

SUİKASTI AKLAMA OPERASYONU 

CHP’nin yol haritasını çizen Özkan, FETÖ’nün suikastla yaşamına son verdiği Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’yla ilgili attığı twet’ler dikkat çekiyor. Pensilvanya’nın sözcülüğünü yapan Özkan, yaşananlarının kaza olduğu propagandasını yaptı. FETÖ medyası ağzıyla konuşan Özkan, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun öldürülmesi kime ne sağlayacak ki?” diyerek örgütü aklama operasyonuna destek verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu dönemde dahi reklam kampanyasını yöneten isim olan Özkan’ın tutarsız duruşu paylaşımlarıyla gözler önüne serildi. Kılıçdaroğlu’nun her seçim mağlubiyet ve hatasının ardından muhalefet saflarına geçen Özkan, CHP liderine ‘KK’ diye hitap eden ilk kişi olarak biliniyor. Bununla da yetinmeyen Özkan, 1 Kasım ve 24 Haziran Kılıçdaroğlu’nun her fırsatta istifaya çağırdı. Yaşananlar apaçık ortayken CHP lideri Kılıçdaroğlu, Özkan’dan hiçbir dönem de vazgeçmedi. 

BELEDİYELERDEN BOL SIFIRLI İHALE 

Necati Özkan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve İBB Adayı İmamoğlu gibi CHP belediyelerinden vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor. Adı Kılıçdaroğlu’nun manevi oğluna çıkan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla milyon dolarlık anlaşmaları dikkat çekiyor. Her iki isimle de yakın dostluğu olan Özkan, belediyelerden ‘bol sırıflı’ bir çok ballı ihale aldı. CHP’li başkanlara Türkiye’de ve yurtdışında verilecek ödüller karşılığı Özkan’ın ihaleler aldığı da iddialar arasında yer alıyor. 

BALTAYI YİNE TAŞA VURDULAR

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Sözcü gazetesi aracılığıyla şehit çocukları üzerinden prim yapmaya çalışırken baltayı yine taşa vurdu. Şehit çocuklarının daha kolay ulaşım hakkı olması için indirim yaptıklarını iddia eden İmamoğlu’nun açıklamalarını Sözcü, manşetten vererek duygu sömürüsü yaptı. Ancak AK Parti’nin daha önce şehit çocuklarına ulaşımı ücretsiz yaptığı ortaya çıktı. Evli olmayan ve 25 yaşından gün almamış olan her şehit çocuğu ulaşımdan ücretsiz faydalanabiliyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX