131019098
26 Nisan 2024, Cuma

CHP’NİN ADAYLARINDAN ALİAĞA ÇIKARMASI

18 Haziran 2018, Pazartesi 06:42

     


CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayları, Ramazan Bayramı’nın 3. Günü toplu şekilde Aliağa’ya geldi. İlk önce parti ilçe binasına geçen adaylar buradan da esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayları, Ramazan Bayramı’nın 3. Günü toplu şekilde Aliağa’ya gelerek seçim çalışması gerçekleştirdi. İlk önce parti ilçe binasına geçen CHP İzmir 2. Bölge’den 11 Milletvekili adayı buradan da esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe Binasında, partililere hitaben kısa bir konuşma yapan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, vatandaşların CHP ve Muharrem İnce’ye olan ilgisinin yüksek seviyede olduğunu vurguladı. Bedri Serter, “Sıcak bir süreçteyiz. Hakikaten iyi gidiyoruz. Veriler o yönde. Bu süratimizi son hafta da hepinizden bekliyoruz. Son hafta çalışmalardaki süratimizi daha da arttırmamız lazım. İnşallah güzel günler yakında. 25 Haziran’da davulları çaldıracağız.” dedi.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları, Bedri Serter’in konuşmasının ardından Kafeler Sokağı’ndan başlayarak esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Kafeler Sokağı’nın yanı sıra, Zeytinli Park, Engelsiz Kafe ve Sahil Bandını gezen adaylar, esnaf ve vatandaşların bayramını da kutladı. Ziyaretler Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu. Milletvekili adaylarına CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve kalabalık bir partili grubu da eşlik etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler