Dolar 32,5018
%0.17
Euro 34,7355
%0.04
Altın 2.486,160
%0.97
Bist-100 9.493,00
%-0.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'lilerin İstanbul mesaisi tam gaz; İzmir ekibi Güngören'de

CHP'lilerin İstanbul mesaisi tam gaz; İzmir ekibi Güngören'de

CHP İzmir İl Örgütü, İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için gittiği İstanbul mesaisi sürüyor. İzmir İl Örgütü İstanbul çalışmalarının 3. gününde Güngören’de alan çalışması gerçekleştirerek İmamoğlu’na oy istiyor.  CHP'lilerin İstanbul mesaisi tam gaz

  • Ege Postası
  • 14.06.2019 - 13:33

EGEPSOTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek olmak için önceki gün İstanbul'a gitti. Yücel ve kurmayları İstanbul mesaisinin üçüncü gününde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde İstanbul'a çıkarma yapan İzmir İl Örgütü, bugün Güngören’de İlçe Başkanı Temel Akkoç ile beraber alan çalışması gerçekleştiriyor.

CHP Güngören İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Yücel’e, İzmir Milletvekili Mahir Polat, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, il başkan yardımcıları Çetin Özdemir, Binali Gül, Adnan Alabay ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız eşlik etti. 

Güngören’de alan çalışmasına çıkan İzmir ekibi, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Ekrem İmamoğlu’nu yeniden başkan seçtirmek için oy istiyor. 

Güngören'de çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Yücel ve İzmir Milletvekili Mahir Polat yanlarına gelen çocuklarla fotoğraf çektirdi. Üzerinde Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu ve "Her şey çok güzel olacak" sloganının yer aldığı tişörtlerle fotoğraf karesinde yer alan çocuklar ilgi odağı oldu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.