HABERLER>POLİTİKA
22 Nisan 2018 Pazar - 13:45

CHP’li Yücel'den gençlere hem destek hem uyarı!

24 Haziran'da gerçekleşecek erken seçim hazırlıklarına hızlı başlayan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, İlçe Başkanları koordinasyon toplantısının ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanlarını topladı.

CHP’li Yücel den gençlere hem destek hem uyarı!

Partisinin İzmir'deki 30 İlçe Gençlik Kolu Başkanıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe gençlik kolu başkanlarına seslenerek "Bu seçimlerde ya demokrasiyi yaşatacağız, ya OHAL sevdalısı hukuk tanımaz diktatörler ülkeyi teslim alacak. Bizim teslim olmaya da, ülkemizi hukuksuzluğa teslim etmeye de hiç niyetimiz yok. 24 Haziran kurtuluş günümüz olacak ve biz kazanacağız" dedi.

BİZ KAZANACAĞIZ  24 HAZİRAN KURTULUŞ GÜNÜ OLACAK 
Seçim çalışmaları ve parti etkinliklerine gençlerin sayısal olarak da daha fazla katılması gerektiği konusunda uyarılarda da bulunan Deniz Yücel, şunları ifade etti:

Değerli gençlik kolu başkanlarım, biliyorsunuz ki göreve gelir gelmez  il örgütümüzü olası bir erken seçime hazırlayabilmek için çalışmalarımıza başladık. Gelinen noktada seçim tarihi beklenilenden erken bir tarih olarak açıklansa da, bu bizim açımızdan hiçbir sorun teşkil etmiyor. Seçim tarihini teklif edenlerden de, açıklayanlardan da çok daha iyi ve hazırlıklı bir durumdayız. Ama yapmamız gereken çok iş, ulaşmamız gereken çok vatandaşımız var. İşte burada gençlik kollarımıza büyük işler düşüyor. İlçelerinizde ilçe başkanlarınızla birlikte seçimi yürütecek olanlar, siz gençlik kolları başkanlarısınız. Artık sizler davet bekleyecek, program bekleyecek durumda değilsiniz. Sorumluluk alın, kendi gençlik örgütünüzü harekete geçirin ve saha çalışmalarınızı arttırın. Partimizin söylemi, ülkemiz için yapacaklarımız belli. Bu çerçevede sokağa çıkın çalışmaya başlayın. Bu seçimlerde en çok siz gençlere güveniyor sizin enerjinize, cesaretinize ve cumhuriyet sevginize inanıyorum.  Sizlerden tüm Türkiye'ye CHP gençliğinin ne kadar etkili ve çalışkan olduğunu göstermenizi bekliyorum. Artık kaybedecek günümüz değil, kaybedecek  bir saatimiz  bile yok. Bizim, partimizin belirleyeceği aday kim olursa olsun aday tartışacak, belirlendikten sonra aday şu olsaydı bu olsaydı söylemleriyle oyalanacak vaktimiz yok.   Bizim derdimiz geleceğimiz, meselemiz de vatan meselesi. Bu seçimlerde ya demokrasiyi yaşatacağız, ya OHAL sevdalısı hukuk tanımaz diktatörler ülkeyi teslim alacak. Bizim teslim olmaya da, ülkemizi hukuksuzluğa teslim etmeye de hiç niyetimiz yok. 24 Haziran kurtuluş günümüz olacak ve biz kazanacağız.

GENÇLİK HAREKETİNİN KARŞILIĞINI VERME VAKTİ
Gençlerin artık parti etkinlikleri ve alan çalışmalarına sayısal olarak da daha fazla katılım sağlaması ve sahiplenmesi gerektiğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Yücel " Seçim hazırlıklarında karşılaşacağınız bir sıkıntı veya bir eksiğiniz olursa il başkanlığı olarak hep yanınızda olduğumuzu unutmayın.  Hepiniz kongrelerle seçildiniz. Bu görevlere isteyerek, çaba harcayarak geldiniz. Şimdi İzmir il örgütümüzde her kademede başlayan bu gençlik hareketinin, gençlere duyulan güvenin karşılığını verme vakti. İlçenizdeki tüm gençleri kucaklayın, çalışmalarınıza dahil edin.  Birbirinize inanın ve sarılın. 24 Haziran'ın kurtuluş günü olacağına ve kazanacağımıza inanan gençler alanda olur ve gece gündüz demeden çalışırlarsa, başarımızı kimse engelleyemez. Sizlerden artık parti programları ve etkinliklerine de daha fazla katılım sağlamanızı, ilçenizin gençlerini de yanınızda getirmenizi bekliyorum. Bu partide, bu ülke de sizin, Partinize ve ülkenize sahip çıkmak için ilk göreviniz, 24 Haziran için gerekirse uyumadan fedakarca çalışmak" dedi.

UYAN, GEREKİRSE SOKAKTA SABAHLAYACAĞIZ
Toplantıda söz alan CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Ozan Uyan da, CHP İzmir gençlik örgütü olarak birlik ve beraberlikten taviz vermeden, gece gündüz ayrımı yapmadan çalışacak şekilde yol haritasını belirlediklerini söyleyerek "24 Haziran kurtuluş günü için İzmir'in gençleri gerekirse sokakta sabahlayacak ama çalışmaya ara vermeyecek" dedi.

 
Flaş! CHP'den 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti: İzmir'den o isim de var!
 
Pınar Karşıyaka'dan kritik galibiyet!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! CHP'den 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti: İzmir'den o isim de var!
CHP'den 15 milletvekili istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı. Böylelikle ...
MHP'li Oktay Vural istifa mı etti? Açıklama geldi!
MHP İzmir Milletvekili Vural'dan istifa iddiasına jet yanıt geldi.
YSK'dan açıklama: Hangi il/kaç vekil çıkaracak?
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 24 Haziran seçimlerinde aday olmak isteyen ...
 
'Akşener'e oy verir misiniz?' sorusuna ne yanıt verdi?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Doğan TV Ankara Temsilcisi ...
Adaylık için 100 bin imza yetmeyecek!
100 bin imza ile adaylık için popülarite yetmeyecek. En yüksek derecedeki ...
Seçimde aday olacaklar için son tarih açıklandı
Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminde aday olmak için görevinden ayrılacaklar, ...
 
İzmir'de kulisler hareketli: Milletvekilliği için kimlerin adı geçiyor?
Türkiye’de partiler, 24 Haziran’da gerçekleşecek erken genel ve cumhurbaşkanlığı ...
Erdoğan: En ağır görev YSK'ya düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'da yapılacak olan seçim ile ilgili değerlendirmelerde ...
Flaş açıklama: İYİ Parti seçime giriyor!
İYİ Parti sözcüsü Aytun Çınar, "Yargıtay'ın verdiği listede İYİ Parti ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva