CHP’li Milletvekili Adayları Temel Attı | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber CHP’li Milletvekili Adayları Temel Attı | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 19° Orta
DOLAR 32,5889 %% 0.35
EURO 34,7978 %% 0.17
GRAM ALTIN 2.499,76 %% 0,61
ÇEYREK A. 4.087,10 %% 0,61
BITCOIN 2.112.218 %4.904
SON DAKİKA

CHP’li Milletvekili Adayları Temel Attı

Son Güncelleme :

15 Nisan 2015 - 22:51

CHP’li Milletvekili Adayları Temel Attı

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Mehmet Göker, Kadir Koç ve Okan Kurd seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmalarını birlikte sürdüren adaylar il örgütünü de arkasına alarak aralıksız vatandaşlardan oy kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

CHP’li Milletvekili Adayları, Tefenni İlçe Örgütü ile birlikte Tefenni Yeşilköy Hal Binası temel atma törenine katıldı. Milletvekili adayları kürekleri alarak temelde sembolikte olsa katkıda bulundular. Temel atma töreninden sonra milletvekili adayları Tefenni Başpınar Köyü’nü ziyaret etti. Başpınar Köyü’nde açılan dikiş nakış kursu sergisine katıldı.Milletvekili adayları sergide büyük bir ilgiyle karşılandı.
 
CHP'li Adaylar Tefenni'de Halkla Buluştu (1)
 
Tefenni’deki çalışmalarının ardından Burdur merkeze geçen milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına ve kamu kuruluşlarına ziyarette bulundu.CHP Milletvekili Adayları Mehmet Göker, Kadir Koç ve Okan Kurd Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret etti. BTB ziyaretinin ardından milletvekili adayları sırasıyla Burdur Gıda Tarım Hayvanclık İl Müdürlüğü’ne, Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Köy Koop Birlik Başkanı Yakup Yıldız’a, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir’e ziyarette bulundu.
 
CHP'li Adaylar Tefenni'de Halkla Buluştu (2)
 
CHP'li Adaylar Tefenni'de Halkla Buluştu (3)
 
CHP’nin Tefenni ve Burdur Merkez’deki seçim çalışmalarından kareler
 

türk porno

----- REKLAM -----