CHP'li İnce iddialı konuştu: Ülke çapında alınan en yüksek...

CHP'li İnce iddialı konuştu: Ülke çapında alınan en yüksek...

CHP'nin mevcut Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, tekrar aday gösterilmesinin ardından YURT'a açıklamalarda bulundu.

Nil KAHRAMANOĞLU/ YURT

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) mevcut Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, tekrar aday gösterilmesinin ardından YURT Gazetesi Ege Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti. Bölge Temsilcisi Özgür Tuğrul’un karşıladığı İnce, yaklaşan yerel seçim öncesi YURT'a özel açıklamalarda bulundu.

SIKINTILAR GERİDE KALDI

Aday belirleme sürecinde yaşanan sıkıntıların geride kaldığını söyleyen İnce; "Partimizde bir aday adaylığı süreci yaşandı. Kendi aramızdaki bu yarış bugün itibariyle artık bitmiştir. Bir kez daha Güzelbahçe'yi yönetmek adına, CHP bize onurlu bir görev verdi. Benim tek beklentim bugüne kadar yarıştığım tüm partili arkadaşlarımla el ele verip bundan sonraki süreçte önce Güzelbahçe'de sonra da kentimizde büyük bir oy oranıyla İzmir'e hizmet etmek olacak" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ GÜZELBAHÇE'Yİ YAŞANILAN KENT HALİNE GETİRMEK"

Güzelbahçe'ye yönelik planlarını da anlatan İnce; "Güzelbahçe'de önceden balık yenilen, kahvaltı yapılan bir ilçe vizyonundan günübirlik turizmle birlikte aslında biraz daha farklı bir yöne geliyoruz. Eğitim vizyonuyla ortaya çıkan bir kent haline geldik. Kentin içerisinde bir çok nitelikli devlet okulllarımız ülkeninin eğitim vizyonunu arttırdı. Halkımız da buna ilgi gösteriyor. Bizim yeni vizyonumuz 1/100000'lerle işaretlenen üniversite alanını büyüterek, tarım alanlarını yok etmeden Güzelbahçe'de bir eğitim vadisi oluşturmak. Bu eğitim vizyonu sayesinde Güzelbahçe'yi günübirlik ziyaret edilen bir yer olmaktan çıkarıp yaşanılan bir kent haline getirmek olacak. Seferihisar'a doğru büyüyen Güzelbahçe'de, yeni planlarıyla birlikte kentleşmeyi bozmadan; huzurlu, teknolojik kent vizyonlarına uygun şekilde büyütme anlayışımız bu dönemde de sürecek" dedi.

"ÜLKE ÇAPINDA EN YÜKSEK OY ORANLARINDAN BİRİ GÜZELBAHÇE'DE OLACAK"

Alacakları oy konusunda iddialı olduklarının altını çizen İnce; "Bizim Güzelbahçe'de oylarımız, 31 Mart'ta da göreceğiz ki en çok oy alınan ilçelerden biri olacak. Hatta ülke çapında alınan en yüksek oy oranlarından biri olacak. Bu bakımdan seçim büromuzun açılışında Millet İttifakı'ndan Cumhur İttifakı'na her görüşten hemşehrilerimizin oyuna talip olduk. Böyle düşündüğümüzde tek başına Güzelbahçe yetmiyor. Projelerimize İzmir Büyükşehir Belediyemiz'in de destek olması gerekiyor. Seçim büromuzun açılışını da sevgili dostum Tunç Soyer ile birlikte yaptık. Burada halkımın huzurunda Tunç Soyer'den beklentilerimizi kendisine de aktardık" şeklinde konuştu. 

"TUNÇ SOYER'İN EN BÜYÜK ARTISI İLÇEDE GÖREV YAPMASIDIR"

Tunç Soyer'in, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının son derece yerinde bir karar olduğunu ifade eden İnce; "Tunç Soyer ile 10 yıldır birlikteyiz. Ben Aziz Başkan'ı hep abim olarak gördüm. Hayal bile edemeyeceğimiz birçok projeyi Aziz Kocaoğlu ile gerçekleştirdik. Tunç Soyer'in bir artısı da benim gibi ilçe belediye başkanı olarak görev yapmasıdır. İlçe belediye başkanlarının sorunlarını tüm detaylarıyla bilmesi onun için bir artıdır. Çok daha güzel işlere birlikte imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Zaten aynı fikrin, aynı yolun yoldaşıyız. Onun için bu dostluğun, yoldaşlığın devam ederek daha faydalı şekilde büyüyeceğine inanıyoruz. Tunç Başkan'ın adaylığına tüm Güzelbahçeli hemşehrilerim en büyük desteği verecektir" dedi.