Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2019 12:34   Güncelleme : 13-11-2019 12:34

CHP'li Başkan Deveci Samsun'da Solun tek gazetesini kapatmış!

Samsun'un en eski günlük gazetelerinden olan CHP'li kimliğiyle tanınan Hamza Türkpençe'nin sahibi olduğu Karadeniz Postası gazetesi artık yayınlanmıyor.

CHP'li Başkan Deveci Samsun'da Solun tek gazetesini kapatmış!

Samsun'da uzun yıllar sol kesimin tek gazetesi olma özelliğini taşıyan gazeteyi CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'in satın almasından sonra sattığı ve onlarca basın emekçisinin işine son verdiği öğrenildi.

15 Temmuzu 'Tam bir Reklam Filmi' olarak nitelendiren, Fetöcülerin avukatlığını yapıp HDP'lilerin tweetlerini paylaşan Deveci'nin uzun yıllar bir çok basın emekçisinin yetişmesinde önemli rol oynayan solun tek gazetesini satın alarak kapatmasından dolayı Samsun'da sol kesimi temsil eden yayın organı kalmadı.

Uzun yıllar gazeteyi ayakta tutmak adına önemli fedakarlıklar yaptığı ve tüm servetini bu uğurda harcadığı bilinen CHP'li Hamza Türkpençe'nin de Cemil Deveciye büyük öfke duyduğu ve yakın çevresine, ' Karadeniz Postası taşıdığı misyonla inandığımız değerleri kamuoyuna anlattığımız tek yayın organımızdı. Yanımızda birçok genç gazeteci çalıştı ve basın sektöründe önemli konumlara geldiler. Büyük fedakarlıklarla yaşattığımız Gazetenin kapanması beni derinden yaraladı' şeklinde sitem ettiği öğrenildi.

adminadmin