CHP’Lİ BALABAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2017 - 19:30, Güncelleme: 13.12.2017 - 19:30
 

CHP’Lİ BALABAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP il kongresi öncesinde adaylar bir bir ortaya çıkıyor. Son 2 yıldır CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen seçimin kazananı Zerrin İşnel’e bayrağı devreden Semih Balaban, il başkanlığı için adaylığını açıkladı.
CHP’liler Manisa’da 24 Aralık’ta il başkanını seçmek için sandığa gidecek. CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul ve Engin Uzun’un ardından, CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı yapan Semih Balaban da aday olduğunu açıkladı. CHP İl Başkanlığı önünde adaylığını açıklayan Balaban’a Halil Tokul, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel, Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka ve partililer katıldı. “GENÇLERİN VE KADINLARIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ” 1976 yılından beri sol, sosyal demokrat toplumsal mücadelenin içinde olduğunu kaydeden Balaban, “Son 2 yıldır Şehzadeler İlçe Başkanı olarak görev yaptım. Başarıyla geçen 2 yılın ardından örgüt ve tabandan gelen yoğun talep üzerine aday oldum. Göreve gelirsem öncelikli hedefim 2019’da yapılacak olan tüm seçimlere şimdiden hazırlanarak halk iktidarını Manisa ve Türkiye’de kurmak” dedi. CHP il yönetimi olarak tüm ilçelerde aktif koordinasyon görevini yerine getireceğini kaydeden Balaban, ilçelerde emek bürolarının örgütlenmesine yardımcı olacağını vurguladı. Balaban, “Parti içi yönetime önem vererek tüm ilçelerde parti içi eğitim çalışmalarını en iyi şekilde uygulayacağız. Her ika ayda bir bütün ilçeleri ziyaret edeceğiz. Gençlik ve kadın kollarına daha fazla önem vererek, gençlerin ve kadınların önünü açacağız” dedi. “MANİSA’DA VE TÜRKİYE’DE HALKIN UMUDU CHP’DİR” Aktif bir il yönetimiyle herkesi kucaklayan bir yapılanma oluşturacağını söyleyen Balaban, sözlerinin devamında şunları aktardı: “Gün birleşme günüdür. Parti içi farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Ben duygusunu bir kenara bırakıp biz olmanın zamanıdır. AK Parti’nin yoksulluk ve yolsuzluk düzenine karşı tek alternatif, tek çözüm CHP’dir. Manisa’da ve Türkiye’de halkın umudu CHP’dir.” –Caner KILIÇ
CHP il kongresi öncesinde adaylar bir bir ortaya çıkıyor. Son 2 yıldır CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen seçimin kazananı Zerrin İşnel’e bayrağı devreden Semih Balaban, il başkanlığı için adaylığını açıkladı.

CHP’liler Manisa’da 24 Aralık’ta il başkanını seçmek için sandığa gidecek. CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul ve Engin Uzun’un ardından, CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı yapan Semih Balaban da aday olduğunu açıkladı. CHP İl Başkanlığı önünde adaylığını açıklayan Balaban’a Halil Tokul, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Zerrin İşnel, Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka ve partililer katıldı.

“GENÇLERİN VE KADINLARIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ”

1976 yılından beri sol, sosyal demokrat toplumsal mücadelenin içinde olduğunu kaydeden Balaban, “Son 2 yıldır Şehzadeler İlçe Başkanı olarak görev yaptım. Başarıyla geçen 2 yılın ardından örgüt ve tabandan gelen yoğun talep üzerine aday oldum. Göreve gelirsem öncelikli hedefim 2019’da yapılacak olan tüm seçimlere şimdiden hazırlanarak halk iktidarını Manisa ve Türkiye’de kurmak” dedi. CHP il yönetimi olarak tüm ilçelerde aktif koordinasyon görevini yerine getireceğini kaydeden Balaban, ilçelerde emek bürolarının örgütlenmesine yardımcı olacağını vurguladı. Balaban, “Parti içi yönetime önem vererek tüm ilçelerde parti içi eğitim çalışmalarını en iyi şekilde uygulayacağız. Her ika ayda bir bütün ilçeleri ziyaret edeceğiz. Gençlik ve kadın kollarına daha fazla önem vererek, gençlerin ve kadınların önünü açacağız” dedi.

“MANİSA’DA VE TÜRKİYE’DE HALKIN UMUDU CHP’DİR”

Aktif bir il yönetimiyle herkesi kucaklayan bir yapılanma oluşturacağını söyleyen Balaban, sözlerinin devamında şunları aktardı: “Gün birleşme günüdür. Parti içi farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Ben duygusunu bir kenara bırakıp biz olmanın zamanıdır. AK Parti’nin yoksulluk ve yolsuzluk düzenine karşı tek alternatif, tek çözüm CHP’dir. Manisa’da ve Türkiye’de halkın umudu CHP’dir.” –Caner KILIÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.