Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Örgütünden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalarla ilgili şu bilgilendirme yapıldı.

 

İlçe Başkanımız Sayın Sertan Ocakcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 26.06.2016 tarihinde Ereğli’ye bağlı Ruşanlar köyünde ziyaretlerde bulundu.

 

İlçe Başkanımız, köydeki yapılması planlanan camii çatısının kubbe çatıya çevrilmesi hakkında köy Muhtarı Hikmet Erlat ve köydeki vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu ve sorunları dinledi. Köy sakinleri ile bir süre sohbet eden başkanımız, aynı zamanda Mimar oluşundan dolayı kendisine iletilen caminin çatı sorununa proje ve teknik destek konusunda yardımcı olacağını belirtti. Başkanımız, köy camisinin teknik ölçümlerini yaparak, ihtiyaç duyulan projelerinin bizzat kendisi tarafından çizileceğini ve gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Başkanımız Sertan Ocakcı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri daha sonra Öğberler köyü Derneğinin düzenlediği  iftara katılmak için Öğberler köyüne gitti. İftar sonrasında köy muhtarı, dernek başkanı ve vatandaşlarla sohbet eden Ocakcı,  Ülkenin kötü gidişini ve sebeplerini anlatan başkanımız, kendisine iletilen sorunları da not alarak, gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.