25 Nisan 2024 Perşembe   

CHP’DE SON ADAY MUTLU

CHP’DE SON ADAY MUTLU
 

CHP Bayrampaşa’da başkanlık için adaylığını açıklayan son isim Hasan Mutlu oldu.

Kongre kararı alan ve 5 Ocak 2020’de yeni başkan ve yönetimini seçecek olan CHP Bayrampaşa İlçe Örgütü’nde adaylığını açıklayan mevcut Başkan İbrahim Kahraman ve Murat Yetişmiş’in ardından Hasan Mutlu da adaylığını açıkladı.

MUTLU: CHP, TÜRK HALKININ VAR OLMASININ ADIDIR
CHP Bayrampaşa İlçe binasında yoğun bir kalabalığa seslenen Hasan Mutlu, “Kuvayi Milliye ruhuyla ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleriyle 96 yıl önce kurucu unsurlardan biri olmanın yüklediği misyonla 2019’u sonlandırmaya yakın bu günlerde kuruluşun ve kurtuluşun partisi Ata’mızın iki emanetinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin sizler gibi onurlu bir üyesi olarak karşınızdayım.
25 yıl sonra yazılan İstanbul hikâyesinde örgütümüzün payı büyüktür. Ayrıştırmayan bir dil, ötekileştirmeyen bir anlayış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde zafer kazandırmıştır. Bu davranış ve anlayışı ilçelerde de egemen kılmak hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde başarı getirecektir.” dedi.  

İktidarın, elinde Kur-an’la umut satıp, halkı kandırdığını söyleyen Mutlu, kadın cinayetleri ve çocuk istismarına dikkati çekti.

Başkan seçilmesi halinde belediye meclis üyeleriyle birlikte hareket edip basın mensuplarıyla buluşarak Bayrampaşa’da olanları vatandaşlara duyuracağını belirten Mutlu, ben duygusunu ortadan kaldırıp, biz mantığıyla hareket edeceklerinin altını çizdi.

“SÖZÜMÜZ SÖZ BAYRAMPAŞA’DA PARTİMİZİ İKTİDAR YAPACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Türk halkının var olmasının adıdır diyen Mutlu, “Cumhuriyet Halk Partisi bağımsızlık aşkıdır, özgürlük sevdasıdır. Cumhuriyet Halk Partili olmak bir farklılıktır, farkındalıktır. Cumhuriyet Halk Partili olmak yolsuzlukla, yoksullukla, açlıkla, işsizlikle mücadele gerektirir. Herkesi kucaklayan bir yönetimle Bayrampaşa halkının ve siz örgüt emekçilerinin daima yanında olacağız. Sözümüz söz Bayrampaşa’da partimizi iktidar yapacağız. Verdiğiniz güçle 5 Ocak 2020 tarihinde yapılacak olan 12. olağan ilçe kongremizde ilçe başkanlığına adayım.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Tarih: 14 Aralık 2019 Cumartesi    Hit: 6671

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol