REKLAMI GEÇ

CHP’de önseçim için nefesler tutuldu

CHP’de önseçim için nefesler tutuldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçim için nefesler tutuldu. Aralarında Adil Demir, Kazım Arslan, Bülent Gökçe, Ali Asker Kantürk, Ömer Yurtseven ve Bekir Kar gibi isimlerin yanı sıra görme engelli Azmir Ermiş’in de bulunduğu 23 aday adayından en çok oy alan 7 isim listeye girecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2015 Cumartesi, 17:43

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Denizli’deki 14 bin 960 üyesi sandık başına gidiyor. CHP üyeleri, 23 aday adayından 7’sini Denizli Milletvekili Adayı yapacak. En çok oy alan ilk 7’nin 7 Haziran seçimlerinde CHP’yi Denizli’de temsil edeceği ön seçim heyecanı il genelindeki 18 ayrı merkezde yaşanacak.

Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinin üyeleri Koca Mektep’te kurulacak sandıklarda oy kulanacak. Güney, Honaz ve Buldan’da ilçe binaları, Çardak’ta İmam Hatip Lisesi, Kale’de Hürriyet İlköğretim Okulu, Çal’da Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda, Baklan’da Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde, Çivril’de Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu’nda, Çameli’de Atatürk İlköğretim Okulu’nda, Serinhisar’da Belediye Sineması’nda, Tavas’ta Anadolu Lisesi’nde, Acıpayam’da Cumhuriyet Lisesi’nde, Sarayköy’de Halk Eğitim Merkezi’nde ve Babadağ’da ise Atatürk İlköğretim Okulu’nda sandık kurulacak.

Ön seçim için üyeler hakim nezaretinde oy kullanacak. Ön seçimden çıkan sonuçlara göre en yüksek oy alan 7 aday adayı Yüksek Seçim Kurulu’nca da CHP’nin Denizli Milletvekili Adayları olarak kayıtlara geçirilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Adil Demir, Kazım Arslan, Ömer Yurtseven, Ali Asker Kantürk, Bülent Gökçe ve Bekir Kar gibi isimlerin yanı sıra Altı Nokta Körler Derneği Başkanlığı görevini uzun süre yürüten görme engelli Azmi Ermiş de 7 kişilik aday listeye girmek için yaklaşık 1 aydır ter döküyor.

Oylamalar saat 09.00’da başlayacak, 17.00’de son bulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı