CHP'de 'mutlu eden' istifa!

CHP Bayburt İl Başkanlığından yapılan açıklama ile Merkez ilçe Başkanı Hasan Konca’nın istifa ettiği açıklandı. İşte detaylar...

CHP'de 'mutlu eden' istifa!
Bayburt Postası - CHP Bayburt İl Başkanlığından yapılan açıklama ile Merkez ilçe Başkanı Hasan Konca’nın istifa ettiği açıklandı. Hasan Konca imzasını taşıyan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Uzun yıllardır partimize hizmet ediyorum.  İlçe başkanlığım süresince görevimi severek ve isteyerek yaptım. 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala yoğunlaşan tempoda yeterli olamayacağımı düşünüyorum. Gençlerin önünü açmak ve çalışmaların daha verimli hale gelmesi için görevimden istifa ediyorum. Yeni seçilecek olan ilçe başkanımızın çok daha aktif olacağına inanıyorum.”

Bülbül: "Değişim örgütümüze çok olumlu yansıyacak.."

İstifanın ardından kısa bir açıklama yapan CHP Bayburt Milletvekili Adayı Murat Bülbül şunları söyledi:

”Göstermiş olduğu gayretten ötürü kendisine teşekkür ederim. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle bu kararı almak zorunda kaldı. Bu değişim örgütümüze  çok olumlu olarak yansıyacaktır. Yeni bir heyecan yaratarak çalışmalara hız katacaktır. 1 Kasım seçimleri bizler için çok önemlidir. Bu yüzden çok daha aktif ve dinamik bir ekip olmamız gerekiyor.”

Demir: "Sandıklarda partililerimiz dururken diğer partilerden isim belirlemek çok büyük bir hata..."

CHP Bayburt 2. sıra Milletvekili adayı Tahsin Demir ise istifa kararının ardından şunları söyledi:

”Kararı olumlu karşılıyorum. Merkez ilçe başkanlığı seçimin 1 numaralı sorumlusudur. Bu yüzden görev başındakiler bu hassasiyetle çalışmalıdır. 1. Sıra adayımız  Murat Bülbül  fedakarlık göstererek Bayburt da 2. seçimine hazırlanıyor. Elimden geldiği kadar bende destek oluyorum. Buna karşılık tüm partililer elinden geleni yapmalıdır. Hasan Konca görevdeyken gerekli tempoyu yakalayamadı. Sandık sorumluları listelerinde kendi partililerimiz dururken diğer iki partiden isim belirlemek çok büyük bir hatadır. Bu durumun kasıtlı olarak yapılması ise çok büyük bir yanlıştır. Örgüt olarak her sandığı koruyacak güce sahibiz. Kendi oylarına sahip çıkamayan ve oy hırsızlığı yapanlara ihtiyacımız asla yoktur. Bazı partiler bizi kendilerine yan bahçe yapmak istiyor bu bir hayalden ötesine geçemez. Patimizden kimsenin beklentisi olmasın. Gerekli cevabı anında alacaktır. 1 Kasım seçimleri hayatı bir önem taşıyor, bu yüzden hiç bir hatanın üstü kapatılmaz. Murat Bülbül siyasetin çekirdeğinden yetişmiş bir isim. Siyasetini toplum için yapıyor bu yüzden görevini gerektiği gibi yapmayanlara kurduğu baskı bizlere çok olumlu yansıyor. Bu süreçte sayın Konca da durumu kabul ederek istifasını il başkanlığına sundu. Ana kademe milletvekili adaylarının arzusu üzerine istifayı kabul etti. Çok ciddi bir disiplin ile yürüttüğümüz çalışmamız da verilen kararı çok olumlu buluyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışır bir siyaset anlayışı bizleri daha ileri götürecektir.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 9 yıl önce

Tahsin demire cemaat fetö desek me cevap verir acaba

Avatar
Mahir 9 yıl önce

Tahsin Demir'in açıklaması resmen AKP'nin kazanması için görevlendirilmiş olduğunu düşündürttü. Gayretine hayran kalmamak mümkün değil. Hayırlı başarılar!