Son dakika: CHP'de istifa krizi büyüyor! Sakarya'da 250 kişi daha istifa edip Muharrem İnce'nin partisine katılacağını duyurdu!

CHP’de istifa krizi giderek büyüyor. Özellikle Muharrem İnce’nin yeni parti kuracağını açıklamasının ardından daha da hızlanan istifalara bir yenisi daha eklendi. Daha önce 120 kişinin istifa ettiği Sakarya’da 250’yi aşkın kişinin istifa ederek Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacağı öğrenildi.

Giriş Tarihi 03 Mart 2021, 12:04 Güncelleme 03 Mart 2021, 12:53
Son dakika: CHP’de istifa krizi büyüyor! Sakarya’da 250 kişi daha istifa edip Muharrem İnce’nin partisine katılacağını duyurdu!

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi: CHP'de Bolu ve İzmir'den sonra Sakarya'da da istifalar yaşanıyor. 250'yi aşkın kişinin CHP'den istifa kararı aldığı öğrenildi. Bu kişilerin Muharrem İnce'nin 'Memleket Hareketi'ne katılmaları bekleniyor.

Konuyla ilgili gün içerisinde açıklama yapılacağı belirtildi.

DAHA ÖNCE DE 120 KİŞİ İSTİFA ETMİŞTİ
Sakarya'dan da istifa haberi daha önce de gelmişti. 120 CHP'li, partiden istifa etmişti. İstifa eden isimlerin, Muharrem İnce'nin partileştirme kararı aldığı Memleket Hareketi'ne katılacağı iddia edilmişti.

CHP'DE İNCE KOPUŞLAR
Muharrem İnce'nin ve 3 milletvekilinin partiden ayrılmasının ardından il ve ilçe teşkilatlarındaki istifalar devam ediyor. Bolu, İzmir ve Sakarya'dan sonra şimdi de Sivas'taki ilçe örgütünde başkan ve 52 üye istifa etti.