DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

CHP’de Hakan Çakar Sesleri

Son Güncelleme :

06 Aralık 2019 - 0:39

/ kez okundu.
CHP’de Hakan Çakar Sesleri

CHP İzmit İlçe Kongresi 21 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Kongrede mevcut başkan Hakan Çakar favori. 

CHP’de kongre tarihleri belirlendi, ilçe başkanlığı için kulisler hareketlendi. Bu kapsamda İzmit İlçe kongresi de 21 Aralık’ta gerçekleştirilecek. CHP İzmit İlçe için mevcut başkan Hakan Çakar’la yola devam edilmesinin doğru karar olacağı yönünde düşünenler çok fazla. 31 Mart Yerel Seçimlerinde, İzmit’te Başkan seçilen Fatma Kaplan Hürriyet ile uyum içerisinde çalışan ve İzmit’te zafer kazanan CHP’nin ilçe başkanı Hakan Çakar, yanına büyük destek almış durumda. CHP’nin Kocaeli’de seçim kazandığı tek ilçe olan İzmit’in ilçe başkanı Hakan Çakar, örgütün desteğiyle bir dönem daha görevine devam etme yolunda.

CHP’de Sezar’ın hakkı Sezar’a verilmeli, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar görevine devam etmeli deniliyor. 21 Aralık’ta Hakan Çakar ile yola devam edileceğine kesin gözle bakılıyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.