CHP'de Demokratik Değişim Grubu'ndan deklarasyon

CHP'de Demokratik Değişim Grubu'ndan deklarasyon
CHP Sarıyer İlçe Başkan Adayı Ersin Özer’in ekibinde yer alan partililer “Partide örgüt iktidara, Türkiye’de CHP iktidara” başlıklı bir deklarasyon yayınladı.

29 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan CHP Sarıyer’in 37. olağan kongresinde İlçe Başkan Adaylığını açıklayan Ersin Özer, kendisi lehine adaylıktan çekilen diğer arkadaşlarıyla birlikte basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Mevcut İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’a karşı “CHP Sarıyer Demokratik Değişim Grubu” adı altında tek aday üzerinde birleşim sağlayan CHP’liler, birlik ve beraberlik fotoğrafı verdi. Ayrıca parti üyelerinden oluşan yürütme kurulu üyeleri, “Partide örgüt iktidara, Türkiye’de CHP iktidara” başlıklı bir deklarasyon yayınladı.

Ersin Özer; “Örgütün sesine kulak verdik”

CHP’de İlçe Başkan Adaylığını açıklayan Ersin Özer; “Sarıyer’de gerçekten demokratik değişim isteyen çok önemli bir örgüt yapısı var. Örgütün sesine kulak vererek bir araya gelmeyi başardık. Partimiz de, Belediye Başkanımız da, İlçe Başkanımız da bizimdir. Amacımız kırgınlıkların olmaması için gönül köprüleri oluşturmaktır” dedi.

ic1-041.jpg

Özer, konuşmasında; “Sarıyer’de gerçekten demokratik değişim isteyen çok önemli bir örgüt yapısı var. Bu örgütün sesine kulak vermemiz ve bu ihtiyacı karşılamak adına diğer aday olması muhtemel arkadaşlarla birlikte yan yana geldik. En son süreçte 6 tane aday adayı arkadaşımızla birlikte mahallelerde temsil gücü olan parti büyüklerimizle geniş katılımlı toplantılar yaptık. Bunun sonucunda Derya Beyoğlu, İsmail Keleş, Çetin Aktaş, Süreyya Cinik ve Nüvit Demircan bey değişime ihtiyacın olduğunu belirterek, adaylıktan feragat ettiler. Birleşmeyi başardık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ic3-009.jpg

“DEMOKRATİK DEĞİŞİM HAREKETİ OLARAK ORTAYA ÇIKTIK”

“Partimiz de, Belediye Başkanımız da, İlçe Başkanımız da bizimdir” diyen Özer, şunları söyledi: “İçeride kırgınlıkların olmaması adına bizim yapacağımız şey yeni kadrolar ve çalışma arkadaşlarıyla gönül köprüsü oluşturmaktır. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Örgütten güçlü kimse yoktur. Biz Demokratik Değişim Hareketi olarak ortaya çıktık. Bundan sonraki süreçte örgütün içerisinde insanların gözünün içerisine bakan, ellerini daha sıcak tutan, kol kola yürüyen, mevcut yapıyı daha güçlü hale getiren ve özelikle sokaklarda çalışan örgüt yapısını daha fazla dikkate alarak temsil yetkisini artıran bir yol izleyeceğiz.”

“SARIYER’İN SORUNLARINI BİLEN BİRİYİM”

Sarıyer’de doğduğunu ve Sarıyer’in çocuğu olduğunu belirten Özer, “PTT Evleri Mahallesi’nde gecekonduların içerisinde doğdum. Bu yüzden Sarıyer’in sorunlarını çok iyi biliyorum. İlçemizin en önemli sorunlarından bir tanesi tapu ve imar problemi. Sadece siyasal alanda başarı elde etmek için siyaset yapmanın dışında eşinize, ailenize, komşularınıza, mahallenize ve ilçenize ve ülkenize faydalı olmak için sadece siyaset yapmanıza gerek yok. Ben genç yaşta siyasete atılan bir kardeşinizim ama sosyal alanda da Sarıyer’in sorunlarını bilen birisiyim” dedi.

Cumartesi günü büyük toplantımız var

Sarıyerlileri geniş katılımlı yapacağı basın açıklamasına davet eden Özer, “21 Aralık Cumartesi günü mümkün olması durumunda saat 14.30’da mevcut İlçe Başkanımız Sevim Yalınkılıç’ı ziyaret ederek, hem kendisini tebrik edeceğim hem de başarılar dileyeceğim. Ardından da saat 15.00’da RİVA’da yüksek katılımlı bir basın açıklaması yapacağım. Tüm Sarıyerlileri, örgütümüzü ve demokratik değişimi isteyen herkesi davet ediyorum” diye konuştu.

ic2-020.jpg

dek-ic1.jpg

Bu haber toplam 14806 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT