131019098
19 Nisan 2024, Cuma

CHP’DE DELEGE SEÇİMİ YARIN

30 Kasım 2019, Cumartesi 06:44

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığı’nda, yaklaşan ilçe kongresi öncesi köylerde gerçekleştirilen delege seçiminin ardından yarın merkez mahallelerin delege seçimi yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci devam ediyor. Partinin delege seçimleri 18 Kasım’da Çoraklar, Yüksekköy ve Kapukaya Mahalleleri ile başladı. 19 Kasım’da Karaköy, Şehit Kemal ve Yukarı Şehit Kemal, 20 Kasım’da Kalabak, Bahçedere, Aşağı Şakran, 21 Kasım’da Horozgediği, Çakmaklı, Bozköy, 22 Kasım’da Samurlu, Karakuzu, 25 Kasım’da Çıtak, 26 Kasım’da Hacı Ömerli, Uzun Hasanlar, 27 Kasım’da Güzelhisar, 29 Kasım’da da Helvacı’nın Mimar Sinan, Fatih ve Barbaros Mahallelerinde delege seçimleri yapıldı. Yeni Şakran Mahallesi’nin delege seçimi ise bugün akşam gerçekleştirilecek.

Merkez mahallelerin delege seçimi yapılacak

Merkez mahalleler olan Yeni Mahalle, Yalı Mahallesi, Siteler Mahallesi, Kültür Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Kazım Dirik Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nin ise delege seçimleri yarın (1 Aralık) 10.00 ile 18.00 saatleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde seçimler ertesi gün aynı yer ve aynı saatlerde katılan üyelerle yapılacak.

Delege seçimine 5 liste katılacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kongre süreci devam ederken ilçe başkanlığı için aday olan isimler de çalışmalarını sürdürüyor. İlçe başkan adaylığı için yola çıkan; Erol Güngör, Özlem Şan Oğuzhan, Saim Yurdakul, İlker Özer ve Osman Murat’ın desteklediği listelerden hangilerinin seçileceği yarın netlik kazanacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler