CHP Ordu İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda oldukça kalabalık bir partili grupla birlikte basın toplantısı düzenleyen Avukat Atilla Şahin, kongre öncesinde CHP Ordu İl Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. 

Çok zor bir dönemden geçtiklerini belirten Şahin, "Asıl yük demokrasiye gönül vermiş biz Cumhuriyet Halk Partililere düşmektedir" diye konuştu. 

Aynı zamanda bir hukukçu olan Şahin, adaletin mumla arandığı bir dönemden geçildiğinin altını çizdi, "Bizler demokrasiyi yaşatmaya devam ediyoruz ve hep birlikte devam edeceğiz. Omuz omuza, yürek yüreğe ve ortak akılla bir ve beraber yürüme zamanıdır. Her zaman birlikte düşünmeye, birlikte karar vermeye ve ortak akla inandım. Özümsediğim parti ilkelerimiz doğrultusanda yaşadım ve hiç kimseye yaslanmadan, birisi ya da birilerinin yönlendirmesi olmadan, her zaman sadece siz değerli partililerimizden talep ederek ve sadece partililerimizin feraseti ve tercihiyle partimin her kademesinden onurla görev yaptım. Ulu Önder Atatürk'ten aldığımız en değerli miras olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin çeşitli kademelerindeki görevleri bana layık gören, siz değerli partililerimize minnettarım. Atatürk'ün dediği gibi özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Bu ilkesel değerler bütününde il örgümüz ve partimizi daha da ileriye taşımak inanç ve isteğim doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'na adayım" dedi.

"ASLA KAVGACI BİR TUTUM İZLEMEDİM"

Her zaman ileriye odaklandığını belirten Şahin, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin yapılacak ilk genel seçimlerde iktidar olacağına ilişkin en ufak bir kuşkum yok. Yapılacak iş çalışmak ve daha çok çalışmaktır" dedikten sonra "Daha önce görev yaptığım süreler boyunca asla kavgacı bir tutum izlemedim. Hep ileriye odaklandım. Bundan sonra da bu anlayışı devam ettireceğim" ifadelerini kullandı. 

Şahin, 24 Haziran 2018 Genel Seçimleri'nde de CHP Ordu Milletvekili Aday adayı olmuştu. 

Editör: TE Bilisim