Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 15 Ocak 2019, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 831 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de aday adayları kendisini tanıttı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Haftalık Halk Toplantısı 14 Ocak Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirildi.
CHP’de aday adayları kendisini tanıttı  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında yapılan toplantıya CHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayları, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, CHP YDK Üyesi Emrah Arslan ve çok sayıda partili üye katıldı.

Açılış konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanımı, 96.ölüm yıldönümü münasebetiyle rahmetle andıklarını belirten Başkan Bülent Metin, İl Genel Meclis Üyesi adaylarının belirleneceği eğilim yoklaması hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Metin, “20 Ocak Pazar günü yapılacak olan eğilim yoklaması için Efsane Düğün Salonu ile anlaştık. Sabah saat 09.00’da oylama başlayacak ve saat 18.00’a kadar oylama işlemi yapılacak. Üyelerimiz listede bulunan aday adaylarından en az 3 en fazla ise 5 adayı işaretlemesi gerekiyor. Bunun altında veya üstünde işaretlemelerde oylarınız geçersiz sayılacak. Bugün hazirun listemiz geldi. Yarın itibariyle askıya çıkarılacak. 2 gün itiraz süresi var. Listede olmayanların itiraz hakları var. İtirazlarda 1 gün içinde değerlendirilip listeye dâhil edilme ihtimali var.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde hasta, yatalak ya da engelli olan üyelerimiz, eşiniz, dostunuz varsa ayın 17’sine kadar kayıtlarını yaptırsınlar. Hastalar gezici sandık, engelliler içinde okul girişlerindeki sandıklarda kullanabilmeleri için ilçe seçim kuruluna kayıtları yapılması gerekiyor.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek