CHP’de Aday Adayları  Hazırlık Yapmaya Başladı.

Kongre yapacak ilçelerden olan Körfez’de de mevcut İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren ve aday olmayı düşünen isimler delege listeleri üzerinde çalışmaya başladılar.

Körfez’de geçtiğimiz hafta yapılan ilçe danışma toplantısında eski İlçe Başkanı Tuğman Kayalı öneride bulunmuş ve delege olacak isimlerin partiye gelerek imza vermeleri istenmişti. Bu öneri İl Başkanı Cengiz Sarıbay tarafından da olumlu bulunmuş ve her ilçeden bunun istenmesinin faydalı olacağı belirtilmişti.

İlçe ve il yönetimlerine aday olacak isimler, delege listelerinin hazırlanma yöntemlerinden yakınınca, delege listesinde partiye gelmeyen, hizmet vermeyen, sandık başlarında görev almayan isimlerin yazılmaması yönünde fikir birliği oluşmuştu.

Adaylar hazırlığa başladı

CHP Körfez’de muhtemelen Kasım ayında yapılması beklenen ilçe başkanlığı için mevcut Başkan Cavit Dağdeviren, eski ilçe Başkanları Tuğman Kayalı, Mehmet Kaçar, belediye başkan aday adayı olan Serap Baykurt, eski meclis üyesi Tayfun Balıkçı, Kirazlıyalı eski Belediye Başkanı Cevdet Şahin ve Gebzeli iş adamı Bülent Yıldız’ın isimleri geçiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817