CHP'lilerden Seçim Ziyareti

CHP'lilerden Seçim Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve Beraberindekiler çeşitli ziyarette bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege, Emekliler Derneğini Ziyaret Etti. Ziyaret ederken İl Genel Meclis Üyesi Adayı Sami Sesal, Belediye Meclis Üyesi Adayı Paşa Evcen il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Ziyarette Emekliler Derneği Başkanı Abdullah Yılmaz ve Dernek üyeleri yaşadıkları sıkıntıları, beklentilerinin karşılanmadığını belirterek görüş ve öneride bulundular.

Ziyarette Konuşan Emin Ege:

"Toplumun temel yapı taşı olan emeklilerimizin baş tacı olarak her zaman hak ettikleri saygı ve değerini göreceğini vurguladı.Belediye Başkanlığımız döneminde emeklilerimize her türlü katkıları sağlayarak daha rahat ve huzurlu bir yaşam içerisinde yaşayabilmeleri için elimizden geleni yapmaya çalıcağız, dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege, İl Genel Meclis Adayı Sami Sesal, Belediye Meclis Üyesi  Adayı Paşa Evcen, il ve ilçe yöneticileri seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bir sonraki ziyaretleri;

 Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Bayram Uysal,Madeni Torna ve Kaynakçılar Odası Başkanı Cemal Özbay, Elektrik ve Eloktronik Sıhhi Tes. Odası Başkanı Şuayip Dik, Şoförler Odası Başkanı Cemalettin Canüylasi, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bülent Ergen, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu, Kahveciler  ve Büfeciler Odası Başkanı Fatih Elitok, Lokantacılar, Fırıncılar ve Pastacılar Odası Başkanı Alaaddin Divleli'yi de ziraat ederek,görüş ve önerilerini dikkate aldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege esnafların sorunlarının tamamını bildiğini ve bu konularda çözümleri beraberce üreterek  esnaflarımıza çare olacağını belirtti. 

Ziyaretlerin anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

CHP'lilerde Seçim Ziyareti

CHP'lilerde Seçim Ziyareti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber