1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'lilerden manalı sözler
CHP'lilerden manalı sözler

CHP'lilerden manalı sözler

CHP'de istifa krizi sürerken, partinin önde gelen isimleri sosyal medyadan manalı mesajlar verdi.

A+A-

CHP'de istifa krizi sürerken, partinin önde gelen isimleri sosyal medyadan manalı mesajlar verdi. Bayram Duman son zamanlarda ard arda yaşanan istifalar için "darbe" ifadesini kullanırken, Yusuf Aksakal ise "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" ifadelerini kullandı.

DARBECİLER!

Nuriye Atabey yönetimindeki CHP'de istifaların önüne bir türlü geçilemezken partinin önde gelen isimlerinden Bayram Duman sosyal medyadan isim vermeden bazı eleştirilerde bulundu. Duman istifaları darbe olarak nitelendirirken "Siyasette,Demokrasi dururken,DARBE, darbecilere bir şey kazandırmaz.

Yıllarca Chp Gölbaşı ilçede başarı gelmiyorsa ,yapamıyorsan,ne yapsan olmuyorsa veya ortaya çıkmıyorsanız , zorlamayınız...O zaman bırakacaksınız birazda başkalarının yapmasının yolunu açacaksınız,karışmayacak, karıştırmayacaksınız...Bencil olmayacaksınız.

Onurlu,kişisel her duruşa saygı ve selam olsun.(Çünkü kendi şahsi görüşüdür.)
Fakaaat talimatla başkasının aklı ile iş yapanlara da yazık oldu.Çünkü artık onlar kullanılmışlardır." dedi. 

2-003.jpg

ALTINDA KALIRSINIZ

Duman bu işleri yaoanların bunların altında kalacağını ifade ederken "İktidarı hayal edenlerin bunu kendi elleriyle yok etmeleri ne kadar acı. Altında sadece siz kalmazsınız.İyi niyetli koca bir topluluğu da bunun altında bırakırsınız.Bedelini herkes ağır öder.Koca bir Gölbaşında bir sürü siyasi olumsuzluk varken, başka hiç bir haber yokmuş gibi konu sadece CHP ise vay buradaki anlayışın ve demokrasinin haline.
Demokrasi dururken darbe yapanların sonu ise hiç iyi olmamıştır." şeklinde duygularını dile getirdi. 

3-003.jpg

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN...

CHP eski ilçe başkanı Yusuf Aksakal ise sosyal medya hesabından kısa ve öz olarak "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" sözlerini paylaştı. 

Bu haber toplam 2654 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.