CHP'li eski vekil koronavirisü nedeniyle hastanede

CHP'li eski vekil koronavirisü nedeniyle hastanede

CHP 24. Dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'ün de coronavirüs testinin pozitif çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "24. Dönem Milletvekilimiz, yakın dostum, canım abim Kadir Gökmen Öğüt'ün korona testi (+) çıktı. Haber verdi ve bilinmesini istedi. Güçlü bir bünyesi, kocaman bir yüreği vardır. Kadir abi başaracak, hep birlikte başaracağız. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

ÖĞÜT DE SOSYAL MEDYADAN SESLENDİ

Korona virüse yakalanan eski CHP eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.  CHP'li Öğüt, "Ne olur evde kalın, evde kalın, evde kalın" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile salgına yakalandığını doğrulayan CHP'li Öğüt, kendisinin aynı zamanda bir hekim olduğunu belirterek, "Ben bir hekim olarak bu hastalığa yakalandıysam sizlerin biraz daha fazla dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Market alışverişlerinizi, sokak gezmelerinizi, büyüklerle ilişkilerinizi çok azaltın. Ne olur evde kalın, evde kalın, evde kalın" diye konuştu. 

Evde kalmanın hastalığı kapmamak için önemli olduğunu vurgulayan Öğüt, kendisini iyi hissettiğini ve birkaç gün içerisinde taburcu olmayı beklediğini söyledi.