Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, “Önceliğiniz millet bahçeleri değil, hal kavşağı olsun. Bir an önce bu kavşakla ilgili çalışmalar son bulsun! Memleketin atardamarı, ana damarı açılsın ve trafik biraz rahatlasın” dedi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ateş, Kahramanmaraş trafiğinin kilit noktalarından birisi olan hal kavşağındaki çalışmaların bir türlü bitmemesini eleştirdi. Şehrin doğusuyla batısı, güneyiyle kuzeyinin birleştiği kilit nokta olan hal kavşağındaki çalışmaların gereksiz yere uzatılarak vatandaşa zulüm yapıldığını söyledi.

Ateş, “Bir türlü bitmek bilmeyen yeni hal kavşağındayız. Daha önce burayla ilgili defalarca açıklamalarda bulunduk. Yetkililere çağrıda bulunduk. Bu kavşak çok önemli. Şehrin ana damarlarından birisinin olduğu noktadayız, şu an! Burası tıkanırsa her yer tıkanır. Buranın bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyledik. Karayolları Genel Müdürünü aldınız, geldiniz, gezdirdiniz. İnsanlara söz verdiniz. Bir ayın içinde buradaki bütün çalışmalar bitecek, dediniz. Kavşakta, her yer tıkanmış vaziyette. İnsanlar canından bezmiş vaziyette” şeklinde konuştu.

çalışmaların uzamasının Kahramanmaraş halkına eziyetten başka bir şey olmadığını ifade eden Başkan Ünal Ateş, şu açıklamalarda bulundu: “Ben buradan sizlere soruyorum: Buranın bitirilmemesi için sebep ne? Burası iyi bir ekip tarafından 20 günde hizmete açılabilecekken niye buradaki çalışmalar sonlandırılmıyor? Ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Bu memlekette billboardlara ilan asacağınıza, lütfen bir an önce bu kavşakla ilgili sorunu halledin. Burası Kayseri, Gaziantep, Adana üçgenindeki anayol, çevre yolu! Şehrin güneyi ile kuzeyinin, doğusu ile batısının birleştiği nokta burası. Burayı bir an önce açın! Kahramanmaraşlı hemşerilerimize eziyet etmekten lütfen artık vazgeçin! Sizin anladığınız dilden size sesleneyim: Ey AKP’li idareciler! Ey AKP’li yöneticiler! Milletvekilleri, belediye başkanları, idareciler lütfen artık bu kavşakla ilgili adım atıp şu kavşağı bir an önce bitirin! İnsanlar canından bezmiş vaziyette! Her gün bir sürü kavga oluyor burada!  Lütfen, sizden rica ediyorum, sizden istirham ediyorum. Bir an önce bu kavşakla ilgili çalışmalar son bulsun! Memleketin atardamarı, ana damarı açılsın ve trafik biraz rahatlasın!”